17 Temmuz 2022 Pazar

Ipade indirilmeyen uygulamalar

Ipade indirilmeyen uygulamalar

ipade indirilmeyen uygulamalar

2. iPhone depolama alanını kontrol edin. iPhone'un depolama alanının bitmesi, uygulamaların indirilmemesinin ana nedenidir. Telefonunuzda kalan depolama alanını bu şekilde kontrol edebilirsiniz. 1. Açık Ayarlar iPhone'da ve şuraya gidin: Genel Menü. iki. Seçme iPhone depolama alanı. 3 Aplikasyonları iPad'e atmak iPad'e yüklemek istediğiniz uygulamaları, isterseniz bilgisayarınıza iTunes eklentisiyle yükleyebilirsiniz 2. Adım Aşağıdaki komutu kopyalayın. $ TMPDIR../. C / blogger.comre / adresini açın. Adım 3: Açılacak Mac App Store indirme önbellek klasörü. Adım 4: Seçin ve taşıyın Klasörler إلى Çöp kutusu. Adım 5: Kapandıktan sonra hacim Ardından, sorunlu uygulamaları yeniden indirebilirsiniz. 3



iPhone'a İndirilmeyen Uygulamaları Düzeltmenin En İyi 10 Yolu | blogger.com



İPhone X, iPhone 8 ve diğer iOS modellerinde indirilmeyen uygulamalar hakkında birçok benzer soru var. Aynı probleminiz varsa, o zaman doğru yere geldiniz. Bu makalede, doğru indirilmeyen uygulamaları düzeltmek için 9 kolay ve güvenli çözüm sunulmaktadır. Sadece okuyun ve takip edin. Uçak modunu kapatmayı unutursanız, ipade indirilmeyen uygulamalar, Wi-Fi veya hücresel bağlantılarınıza erişilemez. Sonuç olarak, iOS cihazınıza herhangi bir uygulama indiremezsiniz. Bu yüzden "Ayarlar" a gidin ve "Uçak Modu" seçeneğini "Kapalı" durumuna getirmek için aşağı kaydırın. Daha sonra, uygulamaları ikinci kez indirebilirsiniz. İndirmek için yeterli depolama alanı yok Eh, nadiren kullandığınız uygulamaları kaldırabilirsiniz.


Ayrıca, ilgili doküman ve verileri korurken uygulamaları yükleyebilirsiniz. Böylece, "Ayarlar" a gidin ve "Genel" i seçin. Daha sonra, işlemi bitirmek için "Uygulamayı Yükle" veya "Uygulamayı Sil" i seçebilirsiniz. Uygulamalar iPad veya iPhone'da indirilmiyorsa oturumu kapatabilir ve daha sonra Apple hesabınızda oturum açabilirsiniz. Daha sonra Apple Kimliğinizi tıklayın. Bir bildirim görüntülendiğinde "Oturumu kapat" ı seçin, ipade indirilmeyen uygulamalar. Artık test yaptırmak için Apple Kimliğinizden istifa edebilirsiniz. Güçlü bir İnternet bağlantınız olup olmadığını görmek ipade indirilmeyen uygulamalar bir YouTube videosu açabilirsiniz.


Zira uygulamanız zayıf Wi-Fi nedeniyle yüzde sıfırda kalabilir. Ayrıca, ipade indirilmeyen uygulamalar, bekleme veya yükleme ile de bilgilendirilebilirsiniz. Bu sorunu çözmek için, yeni bir İnternet bağlantısını değiştirmek üzere kablosuz yönlendiricinizi yeniden başlatabilirsiniz. Ayrıca, ağ ayarlarınızı da sıfırlayabilirsiniz. Sırasıyla "Ayarlar", "Genel", "Sıfırla" ve "Ağ Ayarlarını Sıfırla" yı tıklayın. Bazen uygulama, bu veya bu nedenlerden dolayı düzgün indirilmeyebilir. Dolayısıyla, App Store'dan indirilmeyen uygulamalar bulursanız, ipade indirilmeyen uygulamalar, bu uygulamayı silebilir ve tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz. indirilmeyen bir uygulama nasıl silinir?


Silmek istediğiniz uygulamayı basılı tutabilirsiniz. Küçük "x" simgesini bulun ve tıklayın. Sonunda, uygulamanın silinmesini onaylamak ipade indirilmeyen uygulamalar "Sil" i seçin. İPhone veya iPad'iniz ebeveynlerden veya kurumsal BT yöneticilerinden gelen kısıtlamalarla kilitlenmiş olabilir. Bu nedenle, bu olasılığı kontrol etmeniz gerekir. İOS aygıtınızda "Ayarlar" ı açın. İstenirse parolayı girin. Şimdi, "Uygulamaları Yükleme" menüsünü kontrol edin. Bu özelliği "Açık" durumuna ipade indirilmeyen uygulamalar. Sonuç olarak, iPhone uygulamalarını tekrar güncelleyebilirsiniz.


Uygulamalarınızın indirilmemesinin nedeni bozuk ayarlardan kaynaklanıyor olabilir. Böylece bu sorunu çözmek için ayarlarınızı fabrika varsayılan durumuna geri yükleyebilirsiniz. Ve iOS verilerinizi silmez. Daha sonra, değişikliğinizi onaylamak için "Tüm Ayarları Sıfırla" yı tekrar tıklayın. İşlemi tamamlamak için bir süre bekleyin, ipade indirilmeyen uygulamalar. Tüm dijital cihazlar için evrensel bir çözümdür. Ayrıca, ipade indirilmeyen uygulamalar, App Store'u yeniden başlatmayı da zorlayabilirsiniz. Şey, Aiseesoft iOS Sistem Kurtarma nihai çözümünüzdür. İPhone'u anormal durumdan zahmetsiz ve hızlı bir şekilde normal duruma döndürebilirsiniz. Ve bu iOS onarım aracı yeterince güvenlidir. İOS verilerinizi riskli hale getirmeyeceksiniz.


Ve indirmeyen uygulamalar çözüldüğünde, tüm iOS dosyalarınızın orijinal olarak iyi düzenlenmiş olduğunu görebilirsiniz. Adım İPhone'u iOS Sistem Kurtarmasına Bağlayın. Windows veya Mac PC'de iOS Sistem Kurtarma yazılımını ücretsiz indirin ve yükleyin. Bu programı başlatın ve iPhone'u bir USB kablosuyla bilgisayarınıza takın. İOS cihazınızı tutun ve "Başlat" düğmesini tıklayın. Daha sonra, iPhone'unuzu algılanacak DFU moduna geçirmek için ekrandaki talimatları takip edebilirsiniz. Adım Engelli iPhone'unuzu düzeltin. Daha sonra ana arayüzde doğru iPhone modelini kontrol edin ve seçin. Ardından, ipade indirilmeyen uygulamalar, onarılan cihaz eklentisini indirmeye ve Apple iOS cihazınızı düzeltmeye başlamak için "İndir" i tıklayın. İPhone veya iPad'de indirilmeyen uygulamaları düzeltmek için ihtiyacınız olan tek şey bu, ipade indirilmeyen uygulamalar.


Yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, lütfen sorununuzu aşağıdaki yorumlara yazın. İhtiyacınız olduğunda herhangi bir sorunu çözmenize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız, ipade indirilmeyen uygulamalar. İTunes'un en son sürümünü kullanmak ister misiniz? İTunes'u en son sürüme nasıl güncelleyebilirim? İTunes'u verimli bir şekilde güncellemek için birden fazla çözüm bulabilirsiniz. Ipade indirilmeyen uygulamalar notlarınızı kaybettiyseniz veya iPad notlarını yanlışlıkla sildiyseniz, iPad notlarını kurtarma aracını kullanarak iPad'den notları kurtarabilirsiniz. İPad'inizde kaybolmasını önlemek için iPad ipade indirilmeyen uygulamalar, kişilerinizi, mesajlarınızı, fotoğraflarınızı ve daha fazlasını yedeklemeniz daha iyi olur. Hakkımızda Gizlilik Klavuz. mağaza Kaynak Destek En İyi Fiyatlar. Uygulamalar Hakkında 1.


APP'ler İndirilmiyor mu? Endişelenmeyin ve 9 Kolay Çözüm Alın - "Uygulamalarım neden iPhone'uma indirilmiyor? İndirmeyen APP'ler Çözüm 1: APP'leri İndirme Başarısız Olduğunda Uçak Modunu Kapatın Çözüm 2: iPhone'unuzda Yeterli Depolama Alanının Bulunup Olmadığını Kontrol Edin 3. Çözüm: APP'leri indirmeden önce Doğru Apple Kimliğini kullandığınızdan emin olun 4. Çözüm: Kablosuz veya Hücresel Bağlantı Sorunlarını Giderme Çözüm 5: İndirilmeyen APP'leri Silin ve Yeniden Yükleyin Çözüm 6: iOS'ta Kısıtlamalar Özelliğini Kontrol Edin Çözüm 7: APP'ler Bekliyor veya İndiriliyorsa Tüm Ayarları Sıfırla Çözüm 8: Apple Cihazınızı Yeniden Başlatmaya Zorlayın Çözüm 9: iOS Sistem Sorunlarını Güvenle Düzeltmek için Güçlü Bir Program Kullanın Çözüm 1: APP'leri İndirme Başarısız Olduğunda Uçak Modunu Kapatın Uçak modunu kapatmayı unutursanız, Wi-Fi veya hücresel bağlantılarınıza erişilemez.


Çözüm 2: iPhone'unuzda Yeterli Depolama Alanının Bulunup Olmadığını Kontrol Edin "İndirilemiyor. Çözüm: APP'leri indirmeden önce Doğru Apple Kimliğini kullandığınızdan emin olun Uygulamalar iPad veya iPhone'da indirilmiyorsa oturumu kapatabilir ve daha sonra Apple hesabınızda oturum açabilirsiniz. Çözüm: Kablosuz veya Hücresel Bağlantı Sorunlarını Giderme Güçlü bir İnternet bağlantınız olup olmadığını görmek için bir YouTube videosu açabilirsiniz. Çözüm 5: İndirilmeyen APP'leri Silin ve Yeniden Yükleyin Bazen uygulama, bu veya bu nedenlerden dolayı düzgün indirilmeyebilir.


Çözüm 6: iOS'ta Kısıtlamalar Özelliğini Kontrol Edin İPhone veya iPad'iniz ebeveynlerden veya kurumsal BT ipade indirilmeyen uygulamalar gelen kısıtlamalarla kilitlenmiş olabilir. Çözüm 7: APP'ler Bekliyor veya İndiriliyorsa Tüm Ayarları Sıfırla Uygulamalarınızın indirilmemesinin nedeni bozuk ayarlardan kaynaklanıyor olabilir. Çözüm 8: Apple Cihazınızı Yeniden Başlatmaya Zorlayın Tüm dijital cihazlar için evrensel bir çözümdür. Çözüm 9: iOS Sistem Sorunlarını Güvenle Düzeltmek için Güçlü Bir Program Kullanın Şey, Aiseesoft iOS Sistem Kurtarma nihai çözümünüzdür.


Apple cihazınızı otomatik olarak onarılması gerekip gerekmediğini tespit edin. Tüm iOS sistem kurtarma işlemi boyunca veri kaybı yaratmayın. Dahil olmak üzere tüm iOS cihazlarını destekleyin. Bu yazı hakkında ipade indirilmeyen uygulamalar düşünüyorsunuz? Daha fazla Okuma. Yorumunuzu bırakın ve tartışmamıza katılın. iPhone Sorun Giderme İndirmeyen APP'ler. Hakkımızda Gizlilik Klavuz Telif Hakkı © Aiseesoft Studio. Her hakkı saklıdır. Diğer dil İngilizce Basitleştirilmiş Çince Çin geleneği Çek Danimarkalı Flemenkçe Fince Yunan İtalyan Norveççe Lehçe Rusça İsveççe Macarca Türk. Başa dönün.




İphone App Store İndirme Sorunu İnmeyen Uygulamalar Çözüm

, time: 1:59





iPhone ve iPad'e en çok indirilen uygulamalar - Teknoloji Haberler


ipade indirilmeyen uygulamalar

2. iPhone depolama alanını kontrol edin. iPhone'un depolama alanının bitmesi, uygulamaların indirilmemesinin ana nedenidir. Telefonunuzda kalan depolama alanını bu şekilde kontrol edebilirsiniz. 1. Açık Ayarlar iPhone'da ve şuraya gidin: Genel Menü. iki. Seçme iPhone depolama alanı. 3 Aplikasyonları iPad'e atmak iPad'e yüklemek istediğiniz uygulamaları, isterseniz bilgisayarınıza iTunes eklentisiyle yükleyebilirsiniz 2. Adım Aşağıdaki komutu kopyalayın. $ TMPDIR../. C / blogger.comre / adresini açın. Adım 3: Açılacak Mac App Store indirme önbellek klasörü. Adım 4: Seçin ve taşıyın Klasörler إلى Çöp kutusu. Adım 5: Kapandıktan sonra hacim Ardından, sorunlu uygulamaları yeniden indirebilirsiniz. 3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder