17 Temmuz 2022 Pazar

Ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir

Ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir

ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir

ebook: En iyi ücretsiz pdf kitap siteleri Ücretsiz e-Kitap İndir ( baskısı) En iyi ücretsiz e-kitap indirme siteleri Sizler de bu ücretsiz İngilizce PDF formatında olan kitapları bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kitap, ebook, english book, pdf kitap, pdf kitap indir, pdf ingilizce kitap indir,free, pdf kitap, İngilizce kitap İngilizce PDF güzel sözler kitabını indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız İngilizce Ders Kitapları PDF EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKUTULACAK OLAN İNGİLİZCE DERS KİTAPLARI İLKOKUL İNGİLİZCE DERS KİTAPLARI Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak yılı 2. 3. 4. sınıflarda okutulacak olan ders kitaplarını indirebilirsiniz. 2. SINIF İNGİLİZCE BİLİM KÜLTÜR YAYINLARI DERS KİTABI İNDİR 3



Ebooks: 10 ücretsiz EPUB ve PDF kitap indirme sitesi



Üstelik, artık erişimi ve taşıması çok kolay olan İngilizce e-kitaplar sayesinde, İngilizce yazan yazarların yarattığı dünyalar da parmaklarının ucunda. Kitaplar bize, kırk yıl düşünsek aklımıza gelmeyecek şeyleri düşündürür, başka türlü deneyimleyemeyeceğimiz şeyleri hissetme şansı sunar. Güçlü bir aşk ayaklarını yerden kesti mi? Bir hikayenin içine böylesine dalıp sürüklenmeni sağlayacak başka bir öğrenme materyali daha yok. Bu da, hikaye için önemli olan her düşünceyi, duyguyu ve eylemi anlayacaksın demektir. Ayrıca bu, hikayeyi ve hikayede kullanılan dili, yalnızca film ya da dizi uyarlamasını izlediğinde olduğundan daha iyi hatırlayacağın anlamına da gelir, ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir. Klasik İngilizce Edebiyat eserlerinde kullanılan dil öyle güçlü ve etkilidir ki, okuduğun kitabı bitirdikten çok sonra bile kelimeleri, cümleleri ve kullanılan dil bilgisi ögelerini hatırlarsın. Ayrıca, İngilizce konuşulan dünyanın kültüründe çok önemli yerleri olan hikayeleri de öğrenmiş olursun.


Senin için hazırladığımız bu listede, belki de İngilizceden Türkçeye çevirileri yapılmış olan ve Türkçe olarak okuduğun ya da gördüğün kitaplar da olabilir. Artık e-kitap formatında da bulunabilen 20 klasik İngilizce kitabı keşfetmen için bu listede derledik. E-kitap, yani elektronik kitap formatıyla okumak çok daha kolay, çünkü bu formattaki kitapları bilgisayarına, tabletine, e-kitap okuyucuna ve hatta akıllı telefonuna indirebilir ve istediğin her an, her yerde, yanında ayrıca bir kitap taşımadan okuyabilirsin. Üstelik senin için derlediğimiz bu listedeki kitapları okumak ücretsiz. İstersen bu kitapları indirmeden, çevrimiçi olarak da okuyabilirsin!


Bu kitaplar, İngilizcesi orta intermediate seviyede olan kişiler için idealüstelik hepsi de harika hikayeler. Eğer bu kitaplar sana zor gelirse, önce bu bağlantıdaki kitapları da deneyebilirsin. Bol bol okuma pratiği yaparsan, çok geçmeden klasik İngiliz edebiyatı eserleri de okuyacak hale gelirsin! Download: This blog post is available as a convenient and ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir PDF that you can take anywhere. Click here to get a copy. Try FluentU for FREE! Yani bu kitaplar, yazıldıkları günden bu yana çok uzun zaman geçse bile hala önemli kültür eserleri olarak görülen kitaplardır. İnsanlar bu kitapları uzun yıllar önce okuyup beğenmişlerdir ve aynı kitaplar hala pek çok kişi tarafından ilgiyle okunmaktadır.


Bütün klasik edebiyat eserlerinin ortak yanı, evrensel oluşlarıdır. Yani bu kitaplar, hangi zaman diliminde ve coğrafyada doğmuş olurlarsa olsunlar bütün insanların anlayıp kendilerinden bir şeyler bulabileceği temalar ve konular içerirler. Dünyanın neresinde yaşıyor olursak olalım, hangi yılda doğmuş olursak olalım, bu ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir okuyup işledikleri ana fikirleri anlayabiliriz. Klasik kitaplar aşk, nefret, hayat ve ölüm gibi herkesin bildiği ve önemsediği konuları ele alırlar. Bunlar bütün insanların yüzlerce, hatta binlerce yıldır deneyimledikleri şeylerdir. Şimdi bu kitaplara e-kitap formatında ulaşabiliyor olmamız onları daha da evrensel kılıyor. Bir kitabın senin seviyen için uygun olup olmadığını anlamanın birkaç farklı yolu vardır. Bunlardan biri, ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir, lexile ölçütüdür.


Aşağıdaki listedeki kitaplar, lexile ölçütüne göre orta seviye intermediate İngilizce öğrencileri için ideal olan kitaplardır. Bu listedeki kitapları okuma zorluğu seviyesine göre, kolaydan zora doğru sıraladık. Senin için ideal olan zorluk seviyesini bulmak için listedeki ilk kitaptan başlayıp anlayabildiğin, ama yine de seni birazcık da olsa zorlayan ve bilmediğin bazı kelimeleri de içeren bir kitap bulana kadar listenin alt sıralarına doğru ilerle. Ayrıca, bu kitapların bazılarının eski kitaplar olduğunu unutma. Eğer kitabın dilini anlamakta zorlanırsan, başka bir tane dene! Doktor Dolittle hayvanları çok sever. Hatta onları o kadar sever ki, sahip olduğu pek çok hayvan doktorun insan hastalarını korkutup kaçırınca, Doktor Dolittle hayvanlarla konuşmayı öğrenip veteriner olur. Sonra, bu eşsiz becerisi sayesinde dünyayı dolaşıp hayvanlara yardım etmeye başlar. Winnie the Pooh ismi sana tanıdık geliyor mu? Yazar A. Milne en çok sarı tüylü bu oyuncak ayıyı yaratmasıyla hatırlanır, ama aslında ünlü bir çocuk kitapları yazarı olmadan önce, Milne yetişkinler için birkaç çocuk kitabı da yazmıştır.


Bu gizem romanında, bir adamın evindeki misafirler, bir katili bulmaya çalışırken dedektif kesilirler — üstelik katil içlerinden biridir! Mary Lennox, anne-babası tarafından amcasının devasa evinde yaşamaya gönderilen şımarık ve kaba bir kızdır. Bir gün, evin etrafını keşfe çıkmışken bu kız bir sır keşfede: Kilitli bir bahçe. Bu gizli bahçe, onun bir arkadaş edinmesine yardımcı olur ve dostluklarının hatrına kız, daha iyi bir insan olmayı öğrenir. Korsanlarla ilgili bilmen gereken her şeyin kaynağı muhtemelen bu kitaptır: Tahta bacaklar, omuzlardaki papağanlar ve define haritaları. Bu ayrıca büyümekle ilgili macera ve aksiyon dolu bir öykü. Hikayenin anlatıcısı bir at, ve bu at hayatını ve huzuru bulmadan önce karşılaştığı zalim insanları ve geçirdiği zor zamanları anlatıyor. Atlardan çok hoşlanmasan bile bu kitap okumaktan çok hoşlanacağın bir e-kitap.


Heidi hem dostluklar kuruyor hem de yalnız kalmak ve seni seven insanlardan uzak kalmak gibi çocuklara özgü korkularla boğuşuyor. Bu uzun bir e-kitap, ama bu kitaba bayılmak uzun sürmüyor! Bugünlerde çoğumuzun evinde uşağı yok, ama İngilizce sohbetlerde ne zaman uşak lafı geçse, adı Jeeves olur. Bu kitabı okumak zor gelebilir, ama içinde yer alan kelimelerin zorluğundan dolayı değil. Bu, ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir, içindeki onca zalimlik yüzünden okunması ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir bir kitap.


Yine de, eğer dramlardan ve tutku ve ihtiras dolu hikayelerden hoşlanıyorsan, gerçekten iyi bir kitap. Hala namını duymayan varsa anlatalım: Robin Hood özel türden bir hırsız. O, zenginden çalıp fakire ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir. Bu kitap, efsanevi yufka yürekli hırsız ve onun kanun kaçağı arkadaş grubunun hikayelerinin derlemesinden meydana geliyor. Pek çok komik ve eğlenceli anların yanında, daha ciddi olaylara da hazır ol. Bu kitap okumaya ufak ufak başlamak için ideal, çünkü hikayeleri birbirine bağlayan tek şey kitabın karakterleri. Savaşın ne kadar korkunç bir şey olduğunu bütün o şiddet ve ölümlerle fiziksel olarak anlatan pek çok savaş kitabı var, ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir. Bu kitap, ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir, İç Savaş sırasında savaş meydanından kaçmakta olan bir askerin bakış açısından anlatılıyor. Önemli temaları ele almak için pek çok pek çok sembol ve metafordan faydalanıyor.


Eğer ileri seviyedeki kelimeleriyle baş edebilirsen, bu kitapta gizli daha pek çok anlam bulabilirsin. Ya sonsuza denk genç kalabileceğini söyleseydik? Dorian Gray, sonsuza kadar genç kalmak için bir anlaşma yapıyor — ancak yağlı boya portresi bütün yaşlanma belirtilerini onun yerine gösteriyor. Elbette, nihayetinde yaptığı anlaşmanın o kadar da iyi bir anlaşma olmadığı ortaya çıkıyor…. İşlemediği bir suçtan cezaevine atıldıktan sonra, Ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir hapisten kaçıp zengin olmayı başarıyor. Yeni kazandığı bu parayla onu hapse atan insanlardan intikam almaya çalışıyor, ancak işler planladığı gibi gitmiyor. Tom Sawyer sürekli sorun çıkaran, eğlenen ve çılgın maceralara atılan küçük, haşarı bir çocuk. Tom Sawyer Amerikan edebiyatında iyi bilinen bir isin ve macera dolu hikayesini okumak oldukça keyifli. Görünmez olmak kulağa çok eğlenceli geliyor, ama acaba gerçekten öyle mi?


Bir adam kendini görünmez hale getirmeyi öğrendiğinde, karşılığında sahip olduğu tek şey sorunlar ve ona ihanet eden insanlar oluyor. Belki de normal kalsaydı daha iyiydi…. Emma insanları evlendirme amacıyla çöpçatanlık yapma konusunda harika olduğunu düşünüyor, ancak çok geçmeden başkalarının hayatlarına bu kadar müdahale etmemesi gerektiğini öğreniyor. Tarzan, balta girmemiş bir ormanın orta yerinde maymunlar tarafından büyütülen yabani bir adam. Bu kitap, onun maymunlar ve başka hayvanlar arasındaki hayatını ve vahşi bir maymun başka insanlarla ilk kez karşılaştığında neler olduğunu anlatıyor. Peder Brown yanında daima şemsiye taşıyan ufak tefek Katolik bir rahip — unutulması kolay türden bir adam. Ancak kendisi harika bir düşünür ve insanların iç yüzünü görmekte usta. Sonunda ölü bir adamı dirilttiğinde, işler istediği gibi gitmez.


Fakat bu kitap, Dr. Anlıyoruz ki, canavar aslında o kadar da canavar olmayabilir. Bu e-kitapta iyi bir gizem romanının ihtiyacı olan her şey var: Genç bir kadının yaş gününde değerli bir mücevher çalınıyor. Mücevheri kim çaldı ve şimdi nerede? Bu e-kitapta, hırsızın izlerini takip edeceksin. Dracula, tüm zamanların en çok tanınan vampirlerinden biri. Eğer Dracula ile ilgili herhangi bir film izlediysen, asıl kitabı okuyunca şaşırabilirsin, ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir. Ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir İngilizce e-kitapların hepsi, insanlar uzun yıllar boyunca onları okuyup sevdikleri için birer klasik haline gelmiş. Bazıları filmlere bile uyarlanmış. Bu klasik eserler pek çok dile de çevrilmiş, dünyanın pek çok yerinde okunmuş ve okunmaya da devam ediyor. Hatta İngilizceden Türkçeye çevirisi yapılan pek çok İngilizce Edebiyat klasiği var!


Senin amacın İngilizceni geliştirmek olduğundan, sen şimdilik İngilizcelerini okusan iyi edersin. Belki ileride İngilizce kitaplarla Türkçe çevirilerini karşılaştırarak da İngilizce çalışabilirsin. Umarız e-kitap halindeki bu İngilizce hikayeleri okumaktan zevk alır ve öğrenme sürecini keyifli hale getirirsin! Bu gönderiyi beğendiyseniz içimden bir his FluentU'ya bayılacağınızı söylüyor. FluentU, gerçek dünya videolarıyla İngilizce öğrenmenin en iyi yolu. Ücretsiz Kaydol! By Yuliya Geikhman and Canan Vaner Last updated: January 1, ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir, Enter your e-mail address to get your free PDF!




Ücretsiz İngilizce E-kitap ve Sesli Kitap İndirme

, time: 11:22





İNGİLİZCE DERS KİTAPLARI PDF İNDİR


ücretsiz pdf kitaplar ingilizce indir

Açık Öğretim kitapları almak isteyenler ise kitap başına ücret ödeyerek istedikleri ders kitaplarını alabilmedir. Bu makalemizde AÖF İngilizce 1 Ders Kitabını ücretsiz olarak PDF formatında paylaşıyoruz. isterseniz İngilizce 1 Kuramları ders kitabını E-Kitap olarak okuyabilir, isterseniz de PDF formatında indir ip çıktısını alarak çalışabilirsiniz ebook: En iyi ücretsiz pdf kitap siteleri Ücretsiz e-Kitap İndir ( baskısı) En iyi ücretsiz e-kitap indirme siteleri Sizler de bu ücretsiz İngilizce PDF formatında olan kitapları bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kitap, ebook, english book, pdf kitap, pdf kitap indir, pdf ingilizce kitap indir,free, pdf kitap, İngilizce kitap İngilizce PDF güzel sözler kitabını indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder