17 Temmuz 2022 Pazar

Taylor swift 1989 albüm indir.

Taylor swift 1989 albüm indir.

taylor swift 1989 albüm indir.

 · 1. Welcome to New York 2. Blank Space 3. Style 4. Out of the Woods 5. All You Had to Do Was Stay 6. Shake It Off 7. I Wish You Would 8. Wildest Dreams 9. Bad Blood How You Get the Girl This Love I Know Places Clean - Wonderland You R In Love New Romance I Know Places (Voice Memo) I Wish You Would (Voice Memo) 19  · taylor-swiftdeluxe-edition Scanner Internet Archive HTML5 Uploader plus-circle Add Review. comment. Reviews Welcome to New York download. M. Blank Space download. M. Style download. M. Out of the Woods download. M User Interaction Count: K  · Album Description. is the record on which the onetime country star fully embraced electro-pop — vocal reverb, ice-cold drums and all. Excitable opener "Welcome to New York" is as big and shiny as the city's skyscrapers on a summer morning. It has zero chill, but Taylor Swift insists she's in on the joke with the haters-be-damned "Shake It Off," a spinning



{DOWNLOAD} Taylor Swift - {ALBUM MP3 ZIP} - Wakelet



Swift, önceki albümlerinden farklı olarak albümünde tamamen pop müzik altyapısı kullandı. Albümün adı Swift 'in doğum yılı 'dan ve 'lerin pop müzik yapısından gelmektedir. Bu satış oranı Swift 'i üç albümü de bir hafta içinde 1 milyon veya daha fazla kopya satan ilk şarkıcı yaptı. Albümden 7 single yayınlandı; '' Shake It Off '', '' Blank Space '' ve '' Bad Blood 'te Billboard Hot listesinde 1 numaraya ulaşırken '' Style '' 6, ''Wildest Dreams'' 5 ve '' Out taylor swift 1989 albüm indir. the Woods '' 18 numara ulaştı. Ağustos 'te yayımlananarak " Shake It Off ", albümün ilk single'ı oldu. Grammy Ödülleri 'nde '' Yılın Kaydı '','' Yılın Şarkısı '' ve '' En İyi Pop Solo Performans '' kategorilerine aday olurken 10 Kasım 'te albümün ikinci single'ı olarak yayımlanan " Blank Space " ise Grammy Ödülleri 'nde aynı kategorilere aday oldu.


Bad Blood ise Yedinci ve son single olarak ise albümün ''Deluxe Edition'' halinden bonus track olarak yayımlanan ''New Romantics'' yayınlandı. New Romantics'in müzik videosu albümü desteklemek için yapılan Dünya Turu'nun Sidney, Avustralya 'da kamera altına alınan görüntülerinden oluştu. Ayrıcataylor swift 1989 albüm indir., Grammy Ödülleri 'nde '' Yılın Albümü '' ödülünü kazandı, bu ödül Swift 'i Yılın Albümü'nü 2 kere kazanan en genç kadın sanatçı yaptı. Swift, ilk Yılın Albümü ödülünü Grammy Ödülleri 'nde ikinci stüdyo albümü '' Fearless '' albümüyle kazanmıştı. Yine Grammy 'lerinde '' En İyi Pop Taylor swift 1989 albüm indir. Albüm '' ödülünü kazandı, bu Swift 'in bu kategorideki ilk başarısı oldu. Swift dördüncü stüdyo albümü Red 'i 22 Ekim 'de yayınladı. Albüm Swift'in müzikal stilinde değişiklikler yarattı, albümde heartland rock, dubstep ve dance-pop gibi türleri kullandı.


Red dünya çapında büyük başarı yakaladı, Billboard 'e ilk haftasında 1. Bu son 10 yılın en yüksek ilk hafta satışı oldu ve Swift'i ilk haftasında 1 milyondan fazla satan iki albüme sahip ilk kadın sanatçı yaptı. Swift albümün promosunu yapmak için Red Tour 'u başlattı. Tur Kuzey Amerika, Yeni Zelanda, Avustralya, İngiltere, Almanya ve Asya'daki arena ve stadyumları gezdi. Red döneminde Swift'in romantik hayatı medyanın incelemesine konu oldu. Gawker Swift'in ''evrendeki tüm erkeklerle'' çıktığını belirtti. The New York Times Swift'in taylor swift 1989 albüm indir. ''çeyrek yaşam krizinde'' olup olmadığını sorguladı. Swift, taylor swift 1989 albüm indir., Red Tour ve medya incelemesinin sırasında, üzerinde çalışmaya başladı.


Dördüncü stüdyo albümü Red 'in yayınlanmasından ve Red Tour 'dan sonra Swift ''altı aylık derin söz yazımı'' sürecindeydi. Kasım 'te Swift Billboard 'a ''Kaydetmek istediğim ve bildiğim 7 ya da 8 şarkı var. Bunlar tamamen yeni müzik, ve tüm istediğim de buydu. Albümün promosyon sürecinde, Swift ''her sabah uyandığımda daha önce hiç yapmadığım müzik türünü yapmaya ihtiyaç duyuyorum'' sözlerini kullandı. Swift, Ocak 'teki bir röportajında pop albümü yaptığı için ''çok gururlu'' olduğunu çünkü bunu ''istediğini'', ve ''onu etkileyen kimse olmadığını'' açıkladı. Albüm için kayıt dönemi Los Angeles 'taki Conway Studios'ta ve New York 'taki Jungle City Studios'ta, Brooklyn 'deki Lamby's House Studios'ta, Stockholmİsveç 'teki MXM Studios'ta, Nashville 'deki Pain In The Art Studio'da, Göteborg, İsveç'teki Studio Elevator Nobody'de ve The Hideaway Studio'da gerçekleşti.


Şubat 'te, Swift Red albümündeki 3 şarkıyı birlikte yazdığı Martin ve Shellback 'le yeniden çalıştığını doğruladı. Bu sefer, ''üç şarkıdan çok daha fazla'' şarkının yazımında birlikte çalıştılar. Swift'in arkadaşı Jack Antonoff ve Ryan Tedder da albüm üstünde çalıştılar. Antonoff " Out of the Woods ", "I Wish You Would" şarkılarını ve sadece United States Target, Target Canada ve uluslararası deluxe sürümde yer alan "You Are in Love" şarkısını Swift'le birlikte yazdı ve yapımcılığını yine şarkıcıyla birlikte üstlendi. Tedder, Swift onunla akıllı taylor swift 1989 albüm indir. üzerinden ses kaydıyla bağlantı kurduktan sonra " I Know Places " ve "Welcome to New York" şarkılarını Swift'le birlikte yazdı ve yapımcılığını yaptı.


Eylül 'te Swift Rolling Stone 'a albümdeki şarkılardan birinin ''kendi günlüğünün sayfalarından'' alındığını söyledi, şarkının adının bilinmemesine rağmen Swift röportajının cevaplarının bir taylor swift 1989 albüm indir. ''Out of the Woods'' adından bahsetti. Antonoff ''Out of the Woods'' için ''Bir kısmı bir günlük gibi okunuyor, bir kısmı ise sankiinsanın birlikte bağırması gereken bir şeymiş gibi. Şarkı birçok kişiyle ilişkili olabilecek birçok söze sahip, ve bu sözler onun kişisel şeyler hakkında çok dürüst olmasıyla verilmiş sözler. İçeriğe atla Gezinti Anasayfa Hakkımızda İçindekiler Rastgele madde Seçkin içerik Yakınımdakiler.


Katılım Bağış yapın Deneme tahtası İş birliği projesi Köy çeşmesi Son değişiklikler Topluluk portali Wikimedia dükkânı Yardım. Araçlar Sayfaya bağlantılar İlgili değişiklikler Özel sayfalar Kalıcı bağlantı Sayfa bilgisi Bu sayfayı kaynak göster Vikiveri ögesi. Diller Bu Vikipedi sürümündeki dil bağlantıları sayfanın en yukarısında, taylor swift 1989 albüm indir., madde başlığının sağ tarafında yer alıyor. Yukarı gidin. Madde Tartışma. Oku Düzenle Kaynağı değiştir Geçmişi gör. Daha fazla Oku Düzenle Kaynağı değiştir Geçmişi gör. Taylor Swift Ryan Tedder. Tedder Noel Zancanella Swift. Swift Max Martin Shellback, taylor swift 1989 albüm indir.. Swift Jack Antonoff. Antonoff Swift Martin [a]. Antonoff Swift Greg Kurstin [b] Martin [a]. Nathan Chapman Swift. Swift Imogen Heap.


Toplam süre:. USA Today. Erişim tarihi: 19 Ağustos Taylor Swift. Diskografi · Ödüller ve adaylıklar · Şarkılar · Videografi. Taylor Swift · Fearless · Speak Now · Red · · Reputation · Lover · Folklore · Evermore. Fearless Taylor's Version · Red Taylor's Version. The Taylor Swift Holiday Collection · Beautiful Eyes. Speak Now World Tour Live · Live from Clear Channel Stripped Taylor Swift and Def Leppard · Journey to Fearless. Commons · Kategori · Şablon. Otorite kontrolü MusicBrainz release group: 4d9ec1ceca4-aa0aadead0. Kategori : albümleri Big Machine Records albümleri Taylor Swift albümleri En İyi Pop Vokal Albüm Grammy Ödülü Billboard 'de bir numara olan albümler Yapımcısı Max Martin olan albümler Yapımcısı Nathan Chapman olan albümler Yapımcısı Shellback olan albümler Yapımcısı Greg Kurstin olan albümler Yılın Albümü Grammy Ödülü. Gizli kategoriler: Webarşiv şablonu wayback bağlantıları MusicBrainz release group tanımlayıcısı olan Vikipedi maddeleri. Red The World Tour Live. Martin Shellback.


Swift Martin Shellback Ali Payami. Martin Shellback Payami. Swift Martin Shellback. Swift Antonoff. Tedder Zancanella Swift. Antonoff Swift Martin. MusicBrainz release group: 4d9ec1ceca4-aa0aadead0.




TAYLOR SWIFT 1989 FULL ALBUM TORRENT free download

, time: 0:19





Album: by Taylor Swift - Free MP3 Download - blogger.com


taylor swift 1989 albüm indir.

 · is the fifth studio album by Taylor Swift, released October 27, is the fifth studio album by Taylor Swift, released October 27, Addeddate Identifier (deluxe).png download. M. (karaoke).png download. download 1 file. TORRENT  · 1. Welcome to New York 2. Blank Space 3. Style 4. Out of the Woods 5. All You Had to Do Was Stay 6. Shake It Off 7. I Wish You Would 8. Wildest Dreams 9. Bad Blood How You Get the Girl This Love I Know Places Clean - Wonderland You R In Love New Romance I Know Places (Voice Memo) I Wish You Would (Voice Memo) 19  · ©Tüm hakları saklıdır. Complete, First published Dec 15, ©Tüm hakları saklıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder