17 Temmuz 2022 Pazar

Skype masaüstü sürümünü indirin

Skype masaüstü sürümünü indirin

skype masaüstü sürümünü indirin

 · Skype için Windows - Uptodown’dan ücretsiz olarak indirin Windows / İnternet / İletişim / Telefon&Ses / Skype Skype Skype Technologies 15 M Mükemmel bir VoIP görüntülü arama programı Reklam En son versiyon 22 Haz Önceki versiyonlar Reklam4,5/5(15) Klasik Masaüstü Skype Sürüm 7'yi indirin Microsoft, eski klasik Skype Masaüstü uygulamasını resmi web sitelerinden kaldırdı. Bağlantılar şimdi, Electron tabanlı ve tamamen farklı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan Skype'ın başka bir sürümüne işaret ediyor. İşte bunun nedeni ve klasik uygulamanın nasıl indirileceği Bunu nasıl yapacağım?Lütfen blogger.com'a gidin ve Skype oturum açın.Önizlemenin bende Skype tanıma Skype en son sürümü daha hızlı yüklenir, her zamankinden daha güvenilirdir ve sizin için en önemli insanlarla birlikte daha fazla iş yapmanıza yardımcı olur



Masaüstü için Skype'ı indirin | Windows, Mac ve Linux'ta kullanılabilir



Windows Desktop uygulamasını başlatırken Skype'ın sizi sürekli olarak oturuma manasıyla ilgili bir sorunla karşılaşabilirsiniz, skype masaüstü sürümünü indirin. Bu sorun varsa, bunun nedeni Mac'iniz Skype yüklerken veya yükseltirken yönetici kimlik bilgilerini isterse şu adımları izleyin. com'dan en son Skype yükleyicisini. dmg dosyası Daha fazla bilgi için Web için Skype Önizleme deneyimini denemek istiyorum. Bunu nasıl yapacağım? com'a gidin ve Skype oturum açın. Önizlemenin bende Skype en son sürümü daha hızlı yüklenir, skype masaüstü sürümünü indirin, her zamankinden daha güvenilirdir ve sizin için en önemli insanlarla birlikte daha fazla iş yapmanıza yardımcı olur Skype sürüm 7 ve daha düşük sürümler için destek, masaüstü cihazlarda 1 Kasımcep telefonu ve tabletlerde ise 15 Kasım tarihinde sona Skype en son sürümünegüncellemenizi öneririz.


Skype'da Skype bu sürümü için destek yakında sona eriyorolduğunu belirten bir bildirim aldıysanız, lütfen en son Android OS 6. SohbetlerAramalar, Kişilerve Bildirimleriçin alttaki sekmeler. Altta yeni bir Sohbet Aldığınız davet bağlantısını seçin. Skype yüklüyse, Skype başlatAcak ve sohbete başlamak için sizi konuşmaya götürecektir. Skype yüklü değilseniz, Skype'ı Skype, işlemlerinizi kolaylaştırarak yüksek kalitede görüşme yapmanızı veya arkadaşlarınız ve ailenizle anların tadını çıkarmanızı sağlayarak dünya ile olan Windows, skype masaüstü sürümünü indirin, Skype masaüstü sürümünü indirin, Web ve Linux için Skype 8. Android için Skype 8. Skype masaüstü sürümünü indirin, bu cihazlara özel bir uygulama sunmaz. Xbox One için Skype'ı kullanarak skype masaüstü sürümünü indirin sohbet etmek ve birebir ve grup olarak ücretsiz sesli ve görüntülü Skype çağrısı yapmak çok kolaydır Skype'ın en son sürümünü indirmek, yüklemek ve oturum açmak için Şimdi Güncelleştir düğmesini seçin.


Skype'ı kullanmaya başlamak kolaydır. Tek yapmanız gereken: Cihazınıza Skype'ı indirin. Skype için ücretsiz bir hesap Aşağıdaki bilgiler, farklı işletim sistemlerinde Skype çalıştırmak için özel sistem gereksinimlerini açıklar. Sisteminiz Skype'ı çalıştırmak için gereksinimleri Skype is always making improvements, such as enhanced quality, skype masaüstü sürümünü indirin, better reliability, skype masaüstü sürümünü indirin, and improved security. Because we want everyone to experience the best Skype Oturum açma ekranında Hesap Oluştur'adokunun. Telefon numaranızı kullanarak yeni bir hesap oluşturmanız istenir. Not: Bu telefon numarasıyla ilgili hesap ise Skype için gereken bant genişliği, ne tür çağrılar yapmak istediğinize göre değişir. Gereken minimum hızı ve en iyi deneyim için önerilen hızı öğrenmek için Yakın zamanda Android cihazınızda Skype'ı son sürüme güncelleştirdiniz ve uygulamada belirli web sayfalarını görüntülemeye çalıştığınızda aniden kilitlenmeler Bu özellik varsayılan olarak açıktır, ancak devre dışı Yeni özellikler eklemek, mevcut özellikleri geliştirmek ve hataları gidermek için düzenli olarak Skype yazılımına yönelik güncellemeler yayınlarız.


Skype için bir Microsoft hesabınız yoksa: Skype oturum açma penceresi, Yeni hesap oluştur seçin veya doğrudan bir hesap sayfası oluşturmagidin. Biz size Windows 10 ve üzeri sürümlerde Skype'ı Başlat menüsüne eklemek, Skype'ı her zaman bulup hızlı bir şekilde başlatabileceğinizi garanti eder. Skype'ın yüklü Skype'ın en son sürümünü yüklerken bir güncelleştirme hatası alabilirsiniz ve hata kodu görüntülenir. Bunun nedeni bilgisayarınızın kayıt defterine dosya Skype Kullanım Şartları; Skype yazılımını, ürün ve web sitelerini kullanımınızı düzenler. Kullanım şartlarının tamamını okuyun. Skype, kullandığınız bilgisayarın türüne ve işletim sistemine bağlı olarak farklı görünebilir ve farklı çalışabilir. En iyi performans ve en güncel özellikler Amazon Kindle Fire HD, Kindle Fire HDX ve Fire HD tablette artık Skype önceden yüklenmiş olarak geliyor; böylece, Skype'tan Skype'a ücretsiz sesli ve Beta sürümleri en yeni özelliklerimizi içerir ve yazılımımızın yeni sürümlerini resmi olarak piyasaya sürülmeden önce denemenin harika bir yoludur.


Masaüstündeki Skype başlatılamayabilir. En yaygın neden, sisteminizin en son Skypesürümünün minimum gereksinimlerini karşılamamasıdır. Bu makalenin diğer sürümleri: Windows masaüstü Otomatik güncelleştirmeler, Mac OS X için Skype sürümünüzü güncel tutmanın en kolay Bilgisayarınızdan, cep telefonunuzdan veya oyun cihazınızdan dilediğiniz zaman, ücretsiz olarak Skype'tan Skype'a çağrı yapabilir, arkadaşlarınıza ve ailenize Skype, skype masaüstü sürümünü indirin, dünyanın sohbet etmesine olanak tanıyan bir yazılımdır.


Milyonlarca kişi ve işletme Skype'taki diğer kişilerle bire bir ücretsiz görüntülü ve sesli çağrı Skype denemeyi zahmetsiz hale getirdik - bir hesaba ihtiyacınız yok ve hiçbir şey indirmenize gerek yok. Arkadaşlarınızla sohbet edebilir, sesli veya görüntülü Skype Web Denetimi, skype masaüstü sürümünü indirin. commsn. com veskype. com'da kullanılabilen hafif Skype bir web istemcisidir. Web denetimini kullanmak Skype: outlook. comSkype Lite, Hindistan'daki insanların bağlantıda kalmalarına yardımcı olmak için geliştirilen Skype masaüstü sürümünü indirin cihazlar için hızlı ve hafif bir uygulamadır ve zorlu ağ Skype ile acil durum çağrıları yapılamaz Skype telefonunuzun yerine geçmez ve acil durum çağrıları yapmak için kullanılamaz. Toplantı düzenleyin.


Şu anda Skype hizmetlerini etkileyen bir sorun var. Ayrıntılar için lütfen Skype Durumunu kontrol edin. Bir soru veya anahtar kelime girin Aramayı başlatmak için tıklayın. Başlarken İndirme, yükleme ve yükseltme Oturum açma ve kapatma Kişiler Sürüm Notları Arama Mesajlaşma Paylaşma ve etkileşim Hesap ve profil Satın almalar ve ödemeler Gizlilik ve güvenlik Sorun giderme Diğer her şey. Başlarken İndirme, yükleme ve yükseltme Windows Desktop için Skype'tan neden oturum giriyorum? Mac'teki Skype, Skype yüklerken veya yükseltirken yönetici kimlik bilgilerini ister Mac'iniz Skype yüklerken veya yükseltirken yönetici kimlik bilgilerini isterse şu adımları izleyin. Bir yönetici olarak Skype'ı kuruluşuma nasıl dağıtabilirim? Web için Skype Önizleme - en çok sorulan sorularınız Web için Skype Önizleme deneyimini denemek istiyorum. Skype tanıma Skype masaüstü sürümünü indirin en son sürümü daha hızlı yüklenir, her zamankinden daha güvenilirdir ve sizin için en önemli insanlarla birlikte daha fazla iş yapmanıza yardımcı olur Skype sürüm 7 skype masaüstü sürümünü indirin daha düşük sürümler için destek sona eriyor Skype sürüm 7 ve daha düşük sürümler için destek, masaüstü cihazlarda 1 Kasımcep telefonu ve tabletlerde ise 15 Kasım tarihinde sona Skype'ın en son sürümüne güncelleme Skype en son sürümünegüncellemenizi öneririz.


Mobil cihazımda veya tabletimde Skype'ın hangi sürümünün olduğunu nasıl öğrenirim? Skype'ta aldığım bir bağlantıdan bir konuşmaya nasıl katılabilirim? Masaüstü için Skype ile ilgili sık sorulan sorular Skype, işlemlerinizi kolaylaştırarak yüksek kalitede görüşme yapmanızı veya arkadaşlarınız ve ailenizle anların tadını çıkarmanızı sağlayarak dünya ile olan Windows, Mac, Linux ve Web için Skype'taki Yenilikler Nelerdir? Mobil cihazlarda Skype Yenilikler Nelerdir? Skype'ı nasıl güncellerim? Skype'ı kullanmaya nasıl başlarım? Skype için sistem gereksinimleri nelerdir? Skype ile uyumlu hangi cihaz veya platformlar artık desteklenmiyor? Nasıl yeni bir hesap Skype Lite oluşturabilirim? Skype için ne kadar bant genişliği gerekir? Chromium'da web sayfalarını görüntülerken Android için yeni Skype neden kilitleniyor? Skype neden otomatik olarak güncellendi? Skype için nasıl yeni bir hesap oluşturabilirim?


Skype'a bir proxy sunucu üzerinden bağlanabilir miyim? Windows'ta Başlat menüme skype kutucuğu nasıl eklerim? Hata nedir ve bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Skype Kullanım Şartları nelerdir?




How to Install Skype on Windows 10 (2021)

, time: 2:47





Başlarken | İndirme, yükleme ve yükseltme | Skype Desteği


skype masaüstü sürümünü indirin

Bilgisayarınız, cep telefonunuz veya tabletiniz için Skype'ı indirerek, nerede olursanız olun ailenizle ve arkadaşlarınızla iletişimde kalın. Skype'ı indirin. Masaüstü için Skype. Windows, Mac OS X ve Linux'ta kullanılabilir. Skype'ı indirerek Kullanım Şartlar Download Microsoft Skype Kurumsal Temel Sürüm from Official Microsoft Download Center Ana içeriğe atla İndirme Merkezi Giriş Windows Office Web tarayıcılar Geliştirici araçları Xbox Windows Phone Tüm Microsoft Microsoft Office Windows Xbox Destek Windows Uygulamaları OneDrive Outlook Skype Microsoft Teams PCs ve cihazlar Xbox alın Klasik Masaüstü Skype Sürüm 7'yi indirin Microsoft, eski klasik Skype Masaüstü uygulamasını resmi web sitelerinden kaldırdı. Bağlantılar şimdi, Electron tabanlı ve tamamen farklı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan Skype'ın başka bir sürümüne işaret ediyor. İşte bunun nedeni ve klasik uygulamanın nasıl indirileceği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder