17 Temmuz 2022 Pazar

Kirbynin epik ipliği iso indir

Kirbynin epik ipliği iso indir

kirbynin epik ipliği iso indir

 · Kirby'nin Rüya Ülkesi 27 Nisan En son sürüm: Kirby Savaşçıları 2 23 Eylül Kirby HAL Laboratuvarı tarafından geliştirilen ve Nintendo tarafından yayınlanan bir aksiyon-platform video oyunu serisidir. Dizi, uzaktaki Planet Popstar'daki evini çeşitli tehditlerden kurtarmak için savaşan Kirby adlı genç, pembe bir Create-Burn ISO indir - Üretici desteği blogger.com-Burn ISO yazılımı ile CD ve DVD disklere veri yazdırabilirsiniz. Program ISO dosya türünde veri kalıpla  · Download "Kirby's Epic Yarn" for the Wii. Vimm's Lair is funded solely through advertising and strives to keep ads as unobtrusive as possible



Download Kirby's Epic Yarn for the Wii



En Kötüden En İyiye 10 En İyi Kirby Oyunu - Oyunlar. Her yerde pembe, kabarık ve sevimli olan nedir? Tabii ki Kirby! Sıralanan en iyi 10 Kirby oyununda yıldız yolculuğunda bize katılın ve neler kaçırdığınızı görün. Nintendo, sevimli karakterler ve parlak renkler için bir tutkuya sahiptir. Bu onların aile dostu imajının bir parçası ve oyun endüstrisindeki yaklaşık kırk yıllık kariyerleri boyunca onlara çok hizmet etti. Tüm ikonik IP'leri ve karakterlerinden hiçbiri "sevimli ve parlak" faturaya Kirby kadar uymuyor. Küçük pembe balon, 'den beri piyasada, oyunlarını açıp yeni bir maceraya atılan oyuncuları neşeyle selamlıyor. Serideki otuzdan fazla oyunla spin-off'lar dahilseriye yeni başladığınızda hangi maceraya başlayacağınızı bilmek zor. Bu hafta ilk 10'a göz atıyoruz Kirby yolda size yardımcı olmak için sıralanmış oyunlar. Bu liste için hem ana dizi başlıkları hem de yan ürünler düşünülmüş olsa da, çoğunlukla daha geleneksel olanlara odaklandığımızı fark edeceksiniz.


Kirby oyunlar bir liste herşey Kirby sıralanan oyunlar bütün bir romanı alacaktır. Ana başlıkların, karakterin ve dizinin ruhunu, yan başlıklardan daha fazla yakaladığını ve daha nüanslı bir sıralama oluşturduğunu gördüm. Yine de, spin-off başlıkları hala çok eğlenceli ve burada bahsedilmese bile onlara göz atmanızı öneririz! Platform lar : Değiştirmek Geliştirici: HAL Laboratuvarı Yayın tarihi: 16 Mart Bizi başlatmak Kirby Yıldız Müttefikleri, en son ana hat ilavesi Kirby dizi. Gizemli bir uzaylı etkisi, Planet Popstar genelinde karakterlere sahip olduğunda, Kirby onları kurtarmak için arkadaşlığın gücünü tam anlamıyla! Oyuncular, Kirby'nin mutlu küçük dünyasını tehdit eden istilaya karşı savaşmak için kurtarılan karakterler ve dost düşmanlarla bir rüya takımı oluşturabilir. Kirby Yıldız Müttefikleri önceki sürümlerin geleneksel yandan kaydırma biçimini izleyen bir 2. Kirby'ye oyun boyunca, daha küçük düşmanlara kalp atarak veya diğer önemli kişileri başarıyla kurtararak elde edilen en fazla üç müttefik eşlik edebilir.


Kirby karakterler. Bu müttefikler, tek başına oynuyorlarsa yapay zeka tarafından kontrol edilir, ancak ek oyuncular, aşağıdakileri anımsatan bazı kanepeli kooperatiflere atlayabilir. Kirby: Squeak Squad. Oyun karışık eleştiriler aldı ve birçok oyuncu inanılmaz derecede düşük zorluk sınırını eleştirdi. Ancak kolay hikaye moduna rağmen, Kirby Yıldız Müttefikleri kampanyayı tamamladıktan sonra kilidi açılan ek oyun modları ile güzel ve sağlam bir oyun deneyimi sunuyor. Listemizde bir yeri hak ediyor, kirbynin epik ipliği iso indir, ancak diğer oyunların seriye getirdiği bazı ikonik çekicilikten yoksun. Platform lar : 3DS Geliştirici: HAL Laboratuvarı Yayın tarihi: 2 Mayıs Sıradaki Kirby: Üç Kişilik DeluxeNintendo 3DS özelliklerinin tam olarak dahil edilmesi nedeniyle bu şekilde adlandırılmıştır. Sistemin 3D efekti, kirbynin epik ipliği iso indir, Kirby arka ve ön plan arasında gidip gelerek zaten etkileyici grafikleri daha da öne çıkarırken güzel bir şekilde kullanılıyor.


Hareket kontrolleri ve StreetPass işlevi o kadar belirgin değil, ancak sırasıyla bulmacaları çözmek ve anahtar zincirleri toplamak için kullanışlıdır. Genel olarak, oyun kirbynin epik ipliği iso indir çok farklı değil Kirby oyunlar. Kirby hala normal hareket setine sahip, kirbynin epik ipliği iso indir, ancak yirmi geri dönüş becerisine ek olarak tanıtılan birkaç yeni Kopyalama yeteneği var. Yeni seçenekler arasında Okçuluk düşmanları vurmak ve hızlı kılık değiştirmek içinBeetle düşmanları gergedan böceği boynuzuyla taşımak, kazığa oturtmak ve çarpmak içinBell korumak ve ses dalgalarıyla saldırmak için ve Sirk düşmanları mücadeleci sirk hileleri yelpazesi.


Birincil kampanya, Kirby'nin sihirli bir fasulye sırığının simge yapılarını gökyüzüne kaldırmasının ardından Dream Land'i normale döndürme arayışını çevreliyor. Hikaye modunun tamamlanması kilitleri açar Dedetur! Oyun ayrıca iki ek mod içerir - Kirby Savaşçılarıoyuncuların Kirby'lerini özelleştirebilecekleri ve farklı Kopyalama yeteneklerine sahip diğer Kirby'lere karşı savaşabilecekleri bir dövüş oyunu ve Dedede'nin Davul Dash'iyine Kral Dedede'nin oynadığı mini bir ritim oyunu. Platform kirbynin epik ipliği iso indir : süper NES Geliştirici: HAL Laboratuvarı Yayın tarihi: 27 Kasım Kirby'nin Rüya Ülkesi 3 ilk oldu Rüya Ülkesi Seri, önceki taksitler Game Boy başlıkları olduğu için ana Nintendo konsoluna dönüştürdü. Vardiya nispeten iyi karşılandı - ancak Kirby Süper Yıldız SNES için çok daha büyük bir hit oldu, hayranlar bu çıkışı güçlü bir takip olarak övdü.


Rüya Ülkesi dizi ve gelecek için iyi bir işaret Kirby oyunlar. Oyunun kendisi devrim niteliğinde bir şey değil - Kopyalama yetenekleri ve müttefikleri şu andan itibaren zaten tanıtılmıştı. Kirby'nin Rüya Ülkesi 2, yani mekanik söz konusu olduğunda gerçekten yeni bir şey yok. Nereye Kirby'nin Rüya Ülkesi 3 Bununla birlikte, üstünlük, önceki taksitlerin mekaniğini iyileştirmede ve daha güçlü bir konsol için oynanışı kolaylaştırmadadır. SNES'in canlı renkleri Kirby'yi yeni bir boyuta taşıdı ve unvanı öncekilerden daha fazla öne çıkardı, kirbynin epik ipliği iso indir. Kirby'nin Rüya Ülkesi 3 ayrıca sonlarından birinde grafik şiddet içeren bir son patron dövüşü ile ünlüdür. Görseller, günümüz standartlarına kıyasla kesinlikle soluk, ancak kısır ve kanlı saldırılar, birinci taraf bir Nintendo oyunu için olağandışıydı ve hala!


Söylemeye gerek yok, kesinlikle bir nesil genç oyuncu üzerinde bir izlenim bıraktı. Platform lar : nintendo 64 Geliştirici: HAL Laboratuvarı Yayın tarihi: 26 Haziran Nintendo 64 benim ilk oyun konsolumdu ve tüm oyunları kalbimde özel bir yere sahip. Kirby Kristal Parçaları ilk Kirby Artık seri için standart hale gelen kirbynin epik ipliği iso indir. Kirby normal hareketini koruyor, ancak 64 kopyalama yetenekleri için Power Combos'u tanıtır. Güç Komboları ile Kirby, özel yeni hareketler için iki farklı yeteneği veya daha güçlü etkiler için iki benzer yeteneği birleştirebilir. Bu oyunların zorluğu ayarlanabilir, bu da bunu farklı beceri seviyelerindeki oyuncular için harika bir oyun modu haline getirir. Platform lar : NES, GBA, 3DS Geliştirici: HAL Laboratuvarı Yayın tarihi: 1 Mayıs Kirby'nin ilk çıkışının başarısının ardından Kirby'nin Rüya Ülkesi, daha güçlü NES için yayınlanan bir başlık bir hit olmaya mahkum edildi.


İçinde Kirby'nin Macerasıbaşlıklı karakterimiz, Star Rod'un parçalarını yeniden birleştirmek ve Dream Land sakinlerinin hoş rüyalarını bozan Nightmare olarak bilinen kötü yaratığı yenmek için görev yapıyor, kirbynin epik ipliği iso indir. Kirby'nin Macerası Kirby'nin artık ikonik Kopyalama yeteneklerinin tanıtımını işaret ediyor. Nereye Rüya Ülkesi sadece geleneksel güçlendirmelere sahipti, Kirby'nin Macerası oyuncuların belirli düşmanları yutmasına ve hareketlerini taklit etmesine izin verir. Bu yeni yeteneklerden bazıları, Kirby'nin haritanın başka türlü erişilemeyecek bölümlerine erişmesine kirbynin epik ipliği iso indir vererek, onları savaş ve basit bulmaca çözme için kullanışlı hale getiriyor. Nintendo, 'nin yeniden çevrimini yayınladı. Kirby'nin Macerası başlıklı Game Boy Advance için Rüya Ülkesinde Kirby'nin Kabusu. Yeniden yapılanmanın çoğu, geliştirilmiş grafikler ve ses efektlerinin yanı sıra kaynak malzemesine sadık kaldı.


Ancak, orijinal oyundaki bazı zorluk öğeleri, hayranlardan gelen kritik geri bildirimleri yansıtacak şekilde ayarlandı. Oyun ayrıca mini oyunlar, eşli çok oyunculu ve oyuncuların Meta Şövalye olarak seviyeleri tekrar ziyaret edebilecekleri açılabilir bir kampanya şeklinde ek oyun modları sunar. Platform lar : 3DS, Wii Geliştirici: İyi his Yayın tarihi: 17 Ekim Listemizin yarısındayız ve ilk beşimizi başlatmak, serideki en eşsiz ve çekici girişlerden biri, kirbynin epik ipliği iso indir. Kirby'nin Epik İpliği içinde bulunan aynı yaratıcı çocukluk ruhunu yakalar.


Kağıt Mario: Bin Yıllık Kapı ki tüm zamanların en sevdiğim oyunlarından biridir. Sanat tarzının kendisi, sanata yeni bir soluk getiriyor. Kirby franchise - her şey, bir iplik yumağı kahramanı içeren hazırlanmış bir hikaye kitabı gibi görünmek için örme ve kumaş dokularda sevgiyle işlenir. Tekstil teması sadece grafikleri etkilemiyor; oyunun kendisine özgüdür. Kirby iplikten yapıldığı için bu sadece estetik bir seçim değil! Kirby, düşmanlarını teneffüs etmek ve yeteneklerini kopyalamak yerine, çözülebilir ve kendisini engelleri aşmasına izin veren çeşitli şekillere dönüştürebilir. Paraşüte dönüşerek süzülebilir, itfaiye aracı olarak alev duvarlarını söndürebilir ve diğer birçok seçenek arasında bir trene dönüşerek özel yolları geçebilir.


Oyun, zorluk eksikliği nedeniyle bazı eleştiriler aldı - oyunun doğası, Kirby'nin ölmesini imkansız kılıyor. Oyun, düşmanları yenmekten ziyade yaratıcılık ve koleksiyonlar etrafında inşa edildiğinden, bunu mutlaka bir zarar olarak görmüyorum, kirbynin epik ipliği iso indir. Kesinlikle biraz uzaklaşma, ancak benzersiz yaklaşım kazanmak için yeterli Kirby'nin Epik İpliği en iyi beşimiz arasında bir yer Kirby oyunlar sıralandı. Platform lar : 3DS Geliştirici: HAL Laboratuvarı Yayın tarihi: 10 Haziran Listemizde dördüncü sırada Kirby sıralanan oyunlar Kirby: Gezegen Robotudevamı Kirby: Üç Kişilik Deluxe. Bu macerada Planet Popstar, dünyayı mekanikleştirmek isteyen Haltmann Works Company adlı bir mega şirket tarafından tehdit ediliyor. Kirby, güçlerini artıran gizemli bir mecha takımının kirbynin epik ipliği iso indir ele geçirir ve onu şirketin açgözlü CEO'su ile savaşmak ve gezegenin güzel doğasını kurtarmak için kullanması gerekir.


gezegen robotu oynanışı şuna benzer Üç Kişilik Deluxemecha takımının dikkate değer eklenmesiyle. Kirby kıyafeti kullanabilir ve onu büyük düşmanları ve engelleri yok etmek ve ağır nesneleri kaldırmak için kullanabilir. Kirby'nin Kopyalama yeteneklerine çok benzeyen mecha kıyafeti, düşmanları tarayabilir ve benzersiz güçlerini birleştirerek hareketlerini iyileştirebilir. Kirby, Doctor, ESP ve Poison dahil olmak üzere birkaç yeni Kopyalama yeteneği kazanır. Oyun ayrıca mini oyunlar içerir Takım Kirby Çatışması ve Kirby 3D Rumble. İlki, oyuncuların patronları yenmek için birlikte çalıştığı çok oyunculu bir aksiyon RPG'sidir benzer başlıklı spin-off için ilham kaynağıdır.


İkincisi, oyuncuların düşman dalgalarını yendiği tek oyunculu bir moddur. Birincil kampanyayı tamamlamak, aynı zamanda bir patron hücum arenasının ve oyuncuların Meta Knight'ı kontrol ettiği kampanyanın daha zorlu bir versiyonunun kilidini açar. Platform lar : GBA Geliştirici: HAL Laboratuvarı, Amiral Gemisi, Dimps Yayın tarihi: 18 Ekim Nişanlıma sıralamada olduğumu söylediğimde Kirby oyunlar, o hemen bana derinlemesine bir inceleme yaptı Kirby ve Muhteşem Ayna. Bugüne kadarki en iyi kooperatif çok oyunculu uygulaması olarak aklında öne çıkıyor ve her oyuncuya işbirliğine devam etmeyi başarırken sağlam ve sınırsız bir deneyim sunuyor. Hikaye, Kirby'nin Mirror Land'deki dağınık konumlarından Amazing Mirror parçalarını toplama arayışını çevreliyor. Gerçek bir platform oyunu tarzında Kirby, Meta Knight'ı ve Dream Land'in geri kalanını kurtarmak için onları birleştirmeli.


Tek sorun? Kirby'nin kendisi dört parçaya bölündü! Tek başına oynarken, oyuncular bir Kirby'yi kontrol ederken, yapay zekalar Metroidvania-esque haritasında meslektaşlarıyla çılgına dönüyor. Bununla birlikte, çok oyunculu modda, GBA bağlantı kabloları aracılığıyla üç adede kadar ekstra oyuncu ekip kurabilir ve diğer Kirby'lerin kontrolünü kendi başlarına oynuyorlarmış gibi alabilir. Herhangi bir noktada, oyunculardan herhangi biri, diğer oyuncuları veya AI'ları zor bir noktada yardım için bulundukları yere çağırmak için Cep Telefonu öğesini kullanabilir. Bu kadar çok oyuncunun tek bir kampanyayı eşit şartlarda paylaşmasına izin vermek, çok oyunculuda bu güne kadar bile nadirdir. Kaliteli oyun, eğlenceli yeni güçler ve Kopyalama yetenekleri ve bir avuç tekli ve çok oyunculu mini oyunla birleştiğinde, bu kadar çok kirbynin epik ipliği iso indir şaşırtıcı değil. Kirby hayranlar dönüp bakar inanılmaz ayna böyle bir sevgiyle. Platform lar : Wii, WiiU Geliştirici: HAL Laboratuvarı Yayın tarihi: 24 Ekim İkincilik noktamız Kirby'nin Rüya Ülkesine Dönüşü, Başlangıçta GameCube için tasarlanmış bir başlık.


Bu bölümde, Kirby ve arkadaşları, kozmosa seyahat etme umuduyla yok edilmiş bir uzay gemisinin parçalarını toplarlar, ancak arayışlarının pazarlık ettiklerinden daha uğursuz olduğu ortaya çıktığında kendilerini bir uzaylı istilasının kurbanları olarak bulurlar. Kampanya, tek veya çok oyunculu olarak oynanabilir ve ek oyuncular, renk kodlu Kirbys'i veya benzersiz bir karakteri King Dedede, kirbynin epik ipliği iso indir, Meta Knight ve Waddle Dee kontrol eder. Tüm oyuncular tek bir yaşam havuzunu kirbynin epik ipliği iso indir için çok oyunculu oyun daha zor hale gelir, ancak bu biraz güçlü Takım Saldırıları ile dengelenir. Rüya Ülkesine Dönüş Kirby için birkaç yeni yetenek sunuyor - normal hareket setinin ve birkaç yeni Kopya hamlesinin yanı sıra artık Süper Nefesler ve Süper Yetenekler gerçekleştirebiliyor.




Kirby's Epic Yarn - Trailer

, time: 1:45





Kirby'nin Destansı İpliği (Elyaf ve Tekstil Sanatları) - Mimir Bir sözlük


kirbynin epik ipliği iso indir

 · Download "Kirby's Epic Yarn" for the Wii. Vimm's Lair is funded solely through advertising and strives to keep ads as unobtrusive as possible blogger.com+STARS+JURASSIC+SPLASH+PRO+%E2%80%A2+blogger.com unutmayın BRAWL stars i silmeniz gerekiyor Epik High Tüm Albümler İndir | Download. Cevapla , AM. Yorum: #1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder