17 Temmuz 2022 Pazar

Iphone uygulamaları geri yükledikten sonra indirilmiyor

Iphone uygulamaları geri yükledikten sonra indirilmiyor

iphone uygulamaları geri yükledikten sonra indirilmiyor

May 30,  · - "iPhone X cihazımda geri yüklendikten sonra uygulamalar yüklenmiyor " İPhone X, iPhone 8 ve diğer iOS modellerinde indirilmeyen uygulamalar hakkında birçok benzer soru var. Ve bazı insanlar, uygulamaları indirmenin zor olduğundan şikayet ediyor iOS 11/12 güncellemesi veya iTunes / iCloud geri yükleme. Aynı probleminiz varsa, o Author: Louisa White Sadece bazı uygulamaları yanlışlıkla silindi veya bazı uygulamalar eksikti, iPhone'daki uygulamaları nasıl geri yükleyeceğinize dair yöntemleri kontrol edebilirsiniz. Bitirdikten sonra, iPhone'da geri yüklediğiniz Whatsapp Verilerini kontrol edin. Dosyaları bilgisayarınıza kaydedebilir ve dosyaları uygun şekilde AirDrop Sep 18,  · Tıklamak Tamam Son silinen uygulamayı iPhone'unuza geri yüklemek için İnternete bağlandığınızda, uygulama iPhone'unuza geri dönecektir. Bahşiş: Onay kutusunu işaretlerseniz Yeni uygulamaları otomatik olarak yükle, listedeki tüm uygulamalar iTunes istemcisine her bağlanışında iPhone'unuzla senkronize edilir. Bölüm 2



App Store’dan ve iPhone’dan silinen uygulamayı tekrar yükleme – D.D.Güçlü



iOS veya iPadOS'i güncelledikten, yedeklemeden geri yükledikten ya da iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı sildikten sonra aygıtınızda Apple logosu ve bir ilerleme çubuğu gösterilir. Böyle bir durumda, ilerleme çubuğu çok yavaş hareket ediyor olabilir veya hareket etmiyor gibi görünebilir. İlerleme çubuğu, yükleme işleminin ilerleme durumunu gösterir. Toplam süre aygıttaki dosya sayısına ve iOS veya iPadOS'inizde yaptığınız işleme silme, güncelleme ya da yükseltme bağlı olarak değişiklik gösterir. Aygıtınızda çok az miktarda veri varsa veya hiç veri yoksa ya da aygıtınızı siliyorsanız bu işlem bir dakika kadar kısa bir sürede tamamlanabilir. Aygıtınızda çok sayıda dosya varsa işlem birkaç dakika ila bir saat sürebilir.


Aygıtınız bilgisayarınızda görünüyorsa, eşzamanlama seçeneklerini ayarlayabiliyorsanız ve içerikleri eşzamanlayabiliyorsanız işlem tamamlanmıştır. Aygıtınızı bilgisayarınıza bağlı bırakın ve geçiş işleminin tamamlanmasını bekleyin. Kablosuz olarak güncelleme yapıyorsanız işlem sırasında şarjının bitmemesi için aygıtınızı bir güç kaynağına bağlayın, iphone uygulamaları geri yükledikten sonra indirilmiyor. Aygıtınızın pili biterse aygıtı bir güç kaynağına bağlayıp açın ve güncelleme veya geri yükleme işleminin tamamlanmasını bekleyin. Güncelleme işleminin takılı kaldığını düşünüyorsanız düğmelerden birine basın. Güncelleniyor iletisi görürseniz güncelleme işlemi sürüyor demektir. Güncelleme veya geri yükleme işlemi hiç bitmiyorsa ya da aygıtınız yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınız birkaç saattir bu durumdaysa Apple Destek bölümüne ulaşın.


iPhone, iPad veya iPod touch'ı güncelledikten ya da geri yükledikten sonra gösterilen Apple logosu ve ilerleme iphone uygulamaları geri yükledikten sonra indirilmiyor iOS veya iPadOS'i güncelledikten, yedeklemeden geri yükledikten ya da iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı sildikten sonra aygıtınızda Apple logosu ve bir ilerleme çubuğu gösterilir. Aygıtın güncelleme, geri yükleme veya silme işlemini tamamlamasını bekleyin. Bazı durumlarda, iphone uygulamaları geri yükledikten sonra indirilmiyor, ilerleme çubuğunun tamamlanıp yeniden başladığını görebilirsiniz. Yardım Alma Güncelleme veya geri yükleme işlemi hiç bitmiyorsa ya da aygıtınız yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Yayın Tarihi: 7 Şubat Yararlı buldunuz mu? Evet Hayır. Karakter sınırı: Maksimum karakter sınırı 'dir.




iPhone alınca ilk yapılması gerekenler neler? İzlenmesi gereken video��

, time: 15:39





iPhone'un Uygulamaları İndirmemesi İçin 7 Çözüm (iOS 15/14/13/12/11)


iphone uygulamaları geri yükledikten sonra indirilmiyor

May 30,  · - "iPhone X cihazımda geri yüklendikten sonra uygulamalar yüklenmiyor " İPhone X, iPhone 8 ve diğer iOS modellerinde indirilmeyen uygulamalar hakkında birçok benzer soru var. Ve bazı insanlar, uygulamaları indirmenin zor olduğundan şikayet ediyor iOS 11/12 güncellemesi veya iTunes / iCloud geri yükleme. Aynı probleminiz varsa, o Author: Louisa White Jun 06,  · Bir şekilde iPhone ya da iPad’inize recovery yapmak zorunda kaldınız. Bu restore etmekten ya da yazılımını güncellemekten daha farklı bir süreç. Bu süreçte uygulamalar da telefondan siliniyor ve sonra tekrar kuruluyor. Lakin bu aşamada bir sıkıntı var. App Store’dan kalkmış uygulamaları kurarken hata veriyor ve kurmuyor Sep 18,  · Tıklamak Tamam Son silinen uygulamayı iPhone'unuza geri yüklemek için İnternete bağlandığınızda, uygulama iPhone'unuza geri dönecektir. Bahşiş: Onay kutusunu işaretlerseniz Yeni uygulamaları otomatik olarak yükle, listedeki tüm uygulamalar iTunes istemcisine her bağlanışında iPhone'unuzla senkronize edilir. Bölüm 2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder