17 Temmuz 2022 Pazar

Chromecastte uygulamaları indirebilir misin

Chromecastte uygulamaları indirebilir misin

chromecastte uygulamaları indirebilir misin

"pantolonunu indirebilir misin" teriminin diğer terimlerle kazandığı İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları: 1 sonuç  · Peki Microsoft Office ücretsiz kullanmak mümkün mü? Yıllık ücreti genelde - TL (Microsoft Bireysel) civarında olan bu temel uygulamaları ücretsiz kullanabilmeniz için birkaç yol mevcuttur. Şimdi size Word, Power Point, Excel ve diğer Office uygulamalarını nasıl ücretsiz elde edebileceğinizi göstereceğim Chromecast, görsel-işitsel içeriği bir akıllı TV'nin büyük ekranında oynatmak için tercih edilen cihazlardan biri olmuştur, Chromecast için Temel Uygulamalar. 9



Chromecast built-in - Apps



Google'nın Chromecast cihaz piyasada oldukça genç, ama pek çok geliştirici ve büyük akış şirketleri zaten Google'nın düşük maliyetli, kolay kurulum akış aygıtı bir parçası olma şansı atladı chromecastte uygulamaları indirebilir misin. Bu nihai liste IOS app Store, Google oyun piyasası, Windows Phone mağaza ve chrome tarayıcısı üzerinden doğrudan kullanılabilir uygulamalar içerir. Apps kategori ve teslim etmek amacı medya tarafından sıralanır. Ürün ile ilgili sorular? YÜKLEME MERKEZİ. Wondershare hakkında Kullanım Şartları Gizlilik Lisans Sözleşmesi Site Haritası Bize ulaşın Blog Kaynak, chromecastte uygulamaları indirebilir misin. TÜM KONULAR Yükleme Merkezi. Tüm konular Tüm konular Evet veya Hayır Mac Windows iPhone Android.


Video Müzik Samsung YouTube Sabit disk MP4 MP3 QuickTime iMovie FCP Spotify iTunes iCloud Apps Ücretsiz VLC WMP Alternatifleri Top listesi iPad iPod IOS Jailbreak Kök DVD Birden parlamak götürmek Fotoğraf makinesi Hafıza kartı Oyunu Emülatör Yardımcı programı Dönüştürmek Transfer Download Yeniden elde etmek Rekor Silmek Temizlik PDF İpuçları. Chromecast Rehberi 1. Chromecast biçimleri 2. Chromecast ayarla 3. akış Video--dan aygıt 4, chromecastte uygulamaları indirebilir misin. akarsu yerel dosyalar 5. Chromecast Apps 6. akarsu kitle iletişim araçları Players 7. keyif ve hileci 8, chromecastte uygulamaları indirebilir misin. sorun giderme, chromecastte uygulamaları indirebilir misin. Apps için Google'nın Chromecast yaptı, kapsamlı ve kapsamlı listesini Google'nın Chromecast cihaz piyasada oldukça genç, ama pek çok geliştirici ve büyük akış şirketleri zaten Google'nın düşük maliyetli, kolay kurulum akış aygıtı bir parçası olma şansı atladı sahip.


TV Premium Crackle Viki BBC iPlayer. Netflix Açıklama: Netflix film kira son yıllarda yerini aldı hizmet akışı büyük ölçüde popüler filmi var. Netflix birçok kişi için çok değerli bir hizmet, ve Chromecast üzerinden TV'nize içerik ölçekleme dökme özelliği sayesinde kolay ve sezgisel. HBO GİTMEK Açıklama: HBO gitmek erişim favori HBO TV programları ve filmler için verir zaman, her yerde. Bu bize büyük kablo medya üstünde belgili tanımlık gitmek isteyen, HBO gitmek istediğiniz medya denetimi olarak kendinizi koyarak büyük chromecastte uygulamaları indirebilir misin adımdır. Chromecast yüksek kaliteli içerik sağlanan alır ve o anlarda TV göstermek ve eve gidince üstünde senin telefon ya da tablet izlemeye devam sağlar. Hulu artı Açıklama: Hulu TV hizmeti premium abonelik. Hulu artı getiriyor bu sezon TV programlarının online onlar hava kısa bir süre sonra izin en son TV izlemek için senin zaman üstünde gösterir.


Bu gibi hizmetlerin medya koleksiyonunuzu birleşmeyle Hulu çok değerli yapmak Hulu'nın "gün sonra onlar hava" koleksiyonu TV programlarını yapma daha fazla isteğe bağlı Hizmetleri ile kablo hizmetlerinizin yerini yardımcı olabilir. Satın almak ya da film ve Chromecastte uygulamaları indirebilir misin bir seçimden kira seçeneği, Chromecast veya diğer cihazlarla oyun deposu tarafından desteklenen doğrudan akış için kullanılabilir gösterir sunulmaktadır. Fiyatı: Öğeleri tek tek, ücretsiz promosyon ürünleri her ay ücretlendirilmiştir. Red Bull TV Açıklama: Red Bull marka ile aşina iseniz, büyük olasılıkla farkında şirketin etkinlikler ve eğlence müzik, TV, gibi her türlü sponsorlar spor ve diğer canlı olaylar.


Red Bull TV app ve Web sitesi Red Bull açılmak gibi canlı olur her şeyi izlemek için basit bir teklif. Chromecastte uygulamaları indirebilir misin Ücretsiz. TV Premium Açıklama: MLB. TV izlemek için izin verir her Pazar büyük lig beyzbol oyunu kendi şartlarınıza dışında. Canlı bir oyuna katılın ya da HD isteğe chromecastte uygulamaları indirebilir misin bir oyun izlemek seçebilirsiniz. Ayrıca canlı oyunlar ve radyo yayınları ve favori takım ile yetişmek için çok çeşitli yollar sağlar tam arşiv vardır. Crackle Açıklama: Crackle özgün Hollywood film ve TV göstermek için ücretsiz abonelik yok ve hiçbir bağlılık hiç gerekli sunmaktadır.


Uzunluk film ve tüm TV olay hizmet yeni ve gelecek film sahneleri içerik da sağlar. Sundukları içeriğin çoğu bu yüzden Sony crackle Sony tarafından sahip olunan ama her zaman yeni ve gelecek fayans ve gösterileri eklemiş olursunuz. Fiyatı: Reklam destekli ücretsiz. Viki Açıklama: Bu hizmet bir kültürel niş Chromecast apps elde edilebilir listesine benzersiz sığar. Yapılan Kore içerik sunmak için birçok kişi sundukları medya takdir edebilirsiniz, chromecastte uygulamaları indirebilir misin. BBC iPlayer Açıklama: Chromecast Birleşik Krallık'ta başlattı beri televizyon kanalı BBC geliştirmiş ve doğrudan size TV yayın akışı içerik için bir app serbest bırakmak. Tablet veya smartphone anında TV oynamak için gönderdiği BBC tarafından sunulan içerik sağlamak için bir uzaktan görür.


VEVO Açıklama: VEVO büyük ölçüde tanınan müzik video veritabanı birçok sanatçı toplamak ve onların müzik videoları göndermek için gittiği yer. VEVO yüksek kaliteli video akışı kullanılabilir olan ve kez özel içerik ve performansları deftere nakleder, chromecastte uygulamaları indirebilir misin. Site ve yakından mümkün olduğunca tamamen her video etkisini yansıtacak VEVO ile entegre YouTube tanınabilir her sanatçı kendi kanal vardır. YouTube Açıklama: Paylaşım platformu, YouTube Teklifler oluşturmak, bağlanmak, bilgilendirmek ve kullanarak kullanıcının öğrenmek insanlar için bir yer sadece yaratıcılık ve kullanıcı sözleşmesi ile sınırlıdır videolar oluşturulan dünyanın en geniş ve tanınmış içerik.


RealPlayer bulut Açıklama: RealPlayer RealPlayer bulut videolarınızı herhangi bir cihaz veya platform üzerinden düzenlemek için bulut hizmet desteği ekleme son aylarda haline gelmiştir. Hizmet arkasındaki teknoloji video her türlü aygıtınızın desteklediği bir biçimde herhangi bir aygıtta görüntülemek güçlü olmak istemezdim. Bu güzel TV neredeyse herhangi bir video izlemek izin Chromecast çevirir. Google Photowall Açıklama: Google'nın yeni ücretsiz app bir Android, iPhone, iPad veya Chrome tarayıcısı fotoğraf çekmek ve düzenlemek ve büyük ekranda görüntülemek yapılmış. Plex Açıklama: Plex tüm kişisel medya düzenlemek için yerleşik bir hizmettir. Böylece herhangi bir uyumlu cihazdan erişebilirsiniz Plex tüm medya dosyalarınızı hesabınıza karşıya yükler. Kurulum kolay ve basit-e doğru zevk almak senin memnun Chromecast üzerinden TV'nizde.


PostTV Açıklama: The Washington Post içerik sağlamak için bu app Haberler çoğunlukla video ortamda sunar. Senin haber Chromecast aygıt ile koltuğunuzdan doğru--dan belgili tanımlık rahatlık sürükleyici bir şekilde almak için ideal bir chromecastte uygulamaları indirebilir misin. İçerik küratörlüğünü chromecastte uygulamaları indirebilir misin Washington Post ve kapsamlı ve ilgili rastlamak bir şekilde düzenlenmiş birçok kaynaktan toplanır. CastPad Açıklama: Birden çok aygıt TV'nize Chromecast aygıtı üzerinden bağlanır ve birden çok kullanıcı ekrana çizdiğiniz bir kez onların cihazlar aracılığıyla izin veren bir büyük çizim defteri gibi davranan TV yapar. Fiyatı: Ücretsiz, chromecastte uygulamaları indirebilir misin, Premium. Naughts ve haçlar Açıklama: Chromecast için bir kez bağlanmak ve TicTacToe oynamak için onların telefonları veya Tablet kullanmak iki oyuncu sağlar.


Bunlardan biri bir oyun vardır kadar her iki oyuncu devam edin. Her hareket ettirmek her aygıt için senkronize ederken, chromecast canlı bir görünüm ve bir çetele büyük ekranda gibi davranır. Bölüm 4: yardımcı programı Oyuncular Dükkanı AllCast MyCastScreen Galeri döküm BeyondPod. Oyuncular Dükkanı Açıklama: Yeni Chromecast aygıtınız için apps bulurken sorun yaşıyorsanız ve bir Android cihaz varsa bu yararlı app sen Chromecast ile çalışmak için geliştirilen üçüncü eğlenti apps yönde gider. AllCast Açıklama: AllCast sen Google Chromecast cihaz dahil olmak üzere pek çok aygıta bir seçim için içeriğinizin akışını bir merkezidir. Tam olarak içerik zevk sigorta primi app satın almanız gerekir, böylece herhangi bir içerik 1 dakika izlemeye davet kısıtlar chromecastte uygulamaları indirebilir misin bir sürümü vardır. MyCastScreen Açıklama: Bu app Chromecast'ın varsayılan ana ekran değiştirmek için yeni bir ana ekran oyuncular için tasarlanmıştır.


Geliştiriciler açık belgili tanımlık ev perde yerini alamaz henüz çok TV için simüle bir ana ekran akışı tarafından yerine bu app çalışır, işaret edildi. Özelleştirme derecesi Haberler, saat, trafik, hava durumu ve daha fazlası için widget içerir. Diğer bir app ana ekran sezgisel ve bu yararlı bir şekilde değiştirmek için tasarlanmıştır. Galeri döküm Açıklama: Chromecastte uygulamaları indirebilir misin dökme konusunda uzmanlaşmış içeriğe bağlı TV cihazları, yani sadece destek Google'nın akış aygıtı de içermelidir doğal akışında, chromecastte uygulamaları indirebilir misin. Açıklama telefon veya tablet hemen hemen hiçbir şey akışı böylece akış yetenekleri ne senin aygıt-ebilmek biricik çekmek tarafından sınırlı olduğunu iddia ediyor.


Bu hizmet videoları telefonunuzda alınan paylaşımı için iyi olan telefonu olan dosyaları destekler. BeyondPod Açıklama: Bu podcast müdür app kolayca güncel tüm favori radyo sinyalleriyle iletilen ve video podcast'ları ile kalmak sağlar. Chromecastte uygulamaları indirebilir misin siteleri ile entegrasyon tüm içerik ve abonelikler chromecastte uygulamaları indirebilir misin her şeyi hizmetleri arasında eşit tutmak belgili tanımlık app alın. Chromecast için akış büyük ekranda favori haber istasyonuna sahip kılan çok basit. Bölüm 5: müzik Google oyun müzik Pandora Songza Rdio. Google oyun müzik Açıklama: Milyon-in şarkı Google müzik kitaplığınıza eklemek sunan Google oyun Store müzik bölümü bu.


Google müzik tüm erişim için abone olmak için tercih adatum. com'un seçerseniz tüm Google Müzik kitaplığı, hem de kendi kişisel müzik koleksiyonunuzu erişimi alırsınız. Pandora Açıklama: Pandora ücretsiz, kişiselleştirilmiş radyo müziğinizin ücretli hizmet üzerinde daha fazla kontrol yeteneği ile kullanıcılara sunmaktadır. Evinizin en kapsamlı hoparlörlerle sevdiğiniz müzik oynamak için şans sunuyor, TV aracılığıyla Chromecast çalış. Songza Açıklama: Songza ruh hali ve müzikal tercihleri çevresinde dayalı bir çalma listesi oluşturmak için tasarlanmıştır. Ne bu chromecastte uygulamaları indirebilir misin setleri dışında yerleşik, etkinlikler, türler, ruh ve yıllardır çalma listeleri kategorize çalma listesi seçenekleri vardır. Birlikte saatlerce dinleyebilirim saniyede bir çalma listesi atmak çok kolaydır. Rdio Açıklama: Rdio onların en sevdiği sanatçı, şarkıları, çalma listeleri ve arkadaşlar için insanlar bağlanma için adamıştır. Facebook entegrasyonu o arkadaş ve müziklerini bağlanmak kolaylaştırır.


İlgili makaleler Chromecast keyif ve hileci: 10 yaratıcı yolları Chromecast kullanın Nasıl kurulum ve kullanım Chromecast Chromecast için PC veya mobil cihaz içerik akışı. CONNECT BİZİMLE BİZİM BÜLTEN ALIN ABONE ÜLKENİZİ SEÇİN ABD, chromecastte uygulamaları indirebilir misin. Wondershare hakkında Kullanım Şartları Gizlilik Lisans Sözleşmesi Site Haritası Bize ulaşın Blog Kaynak Telif hakkı © Wondershare. Tüm hakları saklıdır.




How to watch YouTube on TV with Chromecast, Cast, and Airplay

, time: 1:20





Apps için Google'nın Chromecast yaptı, kapsamlı ve kapsamlı listesini


chromecastte uygulamaları indirebilir misin

adsli k'ya çıkmış arkadaştan istek Chromecast, görsel-işitsel içeriği bir akıllı TV'nin büyük ekranında oynatmak için tercih edilen cihazlardan biri olmuştur, Chromecast için Temel Uygulamalar. 9  · Peki Microsoft Office ücretsiz kullanmak mümkün mü? Yıllık ücreti genelde - TL (Microsoft Bireysel) civarında olan bu temel uygulamaları ücretsiz kullanabilmeniz için birkaç yol mevcuttur. Şimdi size Word, Power Point, Excel ve diğer Office uygulamalarını nasıl ücretsiz elde edebileceğinizi göstereceğim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder