17 Temmuz 2022 Pazar

Cesur tarayıcı indirmeleri

Cesur tarayıcı indirmeleri

cesur tarayıcı indirmeleri

 · Cesur iddia aramaları izlenmez ve faaliyetler hiçbir iz bırakmaz. Yakın zamanda günlük sürücünüzün yerini almayacak, ancak kullanımı kesinlikle ilginç. 8. Cesur Senkronizasyon. Brave tarayıcı, platformlar arasında verileri senkronize etmek için e-postaya veya kullanıcı kimliğine güvenmek yerine, cüzdanınızla ilişkili  · Ana Sayfa» temel işletim sistemi» Temel OS 6'da Cesur Tarayıcı Nasıl Kurulur. Temel OS 6'da Cesur Tarayıcı Nasıl Kurulur. Son Güncelleme Tarihi: 25 Şubat Cuma by Joshua James. Cesur tarafından geliştirilen ücretsiz ve açık kaynaklı bir web tarayıcısıdır Cesur tüm Gnu / Linux dağıtımları ve Android akıllı telefonlar için mevcuttur, bu yüzden bize bilgisayarın ve akıllı telefonun navigasyonunu senkronize etme imkanı sunacak. Mozilla'nın kurucu ortağı, bu tarayıcıyı JavaScript, C, C ++ dillerini kullanarak oluşturdu. Ana hedefiniz izleyicileri engellemeye odaklanmaktır



Cesur'un Var Olduğunu Bilmediğiniz 10 Faydalı Özelliği | Routech



Bir sonraki makalede Brave'e bir göz atacağız. Bu bir Chromium tabanlı açık kaynaklı web tarayıcısı. Project Mozilla'nın kurucu ortağı ve JavaScript'in yaratıcısı Brendan Eich tarafından kurulan Brave Software şirketi tarafından oluşturuldu. Daha az veri paylaşarak kullanıcıların gizliliğini cesur tarayıcı indirmeleri iddia eden reklamları ve çevrimiçi izleyicileri engelleyebilen bir tarayıcıdır. Her biri, cesur tarayıcı indirmeleri diğerlerinden farklılaştırmak için belirli işlevlerde uzmanlaşmaya çalışır.


Bir tarayıcıdır hızdan ödün vermeden gezinirken kullanıcı gizliliği üzerine bahisler. Ana hedefiniz izleyicileri engellemeye odaklanmaktır. Web sitelerinin daha hızlı yüklenmesini sağlar ve tatmin edici bir kullanıcı deneyimi sunar. reklamsız gezinme, cesur tarayıcı indirmeleri. Tarayıcının web sayfasında belirtildiği gibi, Chrome ve Firefox ile yüz yüze, bu büyük haber sayfalarını masaüstüne iki kat daha hızlı yükler. Yüklenecek, öğrenilecek veya yönetilecek hiçbir şey olmadan. Onun için mobil versiyon Brave, en popüler haber sayfalarını Android'de Chrome'dan ve IOS'ta Safari'den sekiz kata kadar daha hızlı yükleyebilir.


Bunlar, bu tarayıcının özelliklerinden sadece birkaçı. Kimin umrunda olabilir bir bak tüm özelliklere daha ayrıntılı olarak proje web sitesinde. Yapabileceğiz Brave'i Debian ve Ubuntu tabanlı dağıtımlara yükleyin aşağıdaki iki yöntemden birini kullanarak. İlki, hızlı paket. Diğer yükleme yöntemi harici depolar aracılığıyla. İçinde aşağıdaki satırların her birini yazacağız:. Bitirmek için geriye sadece Cesur'un dikkate alınması gereken bir alternatif olduğunu söylemek kalıyor. Brave ile web taraması oldukça hızlıdır y Kaynak tüketiminiz Google Chrome'daki kadar yüksek görünmüyor. Makalenin içeriği şu ilkelerimize uygundur editoryal etik, cesur tarayıcı indirmeleri. Bir hata bildirmek için tıklayın burada. Makaleye cesur tarayıcı indirmeleri tam yol: ubunlog » Ubuntu » Gizliliğinizi korumayı amaçlayan bir tarayıcı olan Brave.


E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Birkaç aydır cep telefonumda kullanıyorum ve tamamen Chrome'un yerini aldı, şimdi de bilgisayarıma yükleyeceğim. Cesur indirme web sitesinde 32 bit sürüm hakkında hiçbir şey konuşmuyorlar cesur tarayıcı indirmeleri en azından ben görmedim. Ona bir bak ağ. Birkaç ay öncesine kadar, birkaç dağıtımda, cesur tarayıcı indirmeleri, fötr şapka, opensuse, ubuntu'da kullandım… Hepsinde hala kararsız bir tarayıcı olduğunu kanıtladı…. stabilize edip etmediklerini kim bilebilir Şifreler beni ilgilendirmiyor…. KİMSE BUNLARI NASIL KURTARACAĞINI BİLİYOR MU? hatta bazı belgeleri bile. Şifreler ve belgeler beni ilgilendirmiyor…. Ubuntu Rehberi Öğreticiler Yazılım Grafik multimedya Juegos Ubuntu Telefon Dağılımlar Edubuntu Kubuntu Linux Mint Lubuntu Xubuntu masaüstü Cin KDE Birlik Diğer masalar.


Indeks 1 Brave tarayıcının genel özellikleri 1. Meşruiyet: Onayınız Verilerin iletilmesi: Veriler, yasal zorunluluk dışında üçüncü kişilere iletilmeyecektir. Veri depolama: Occentus Networks AB tarafından barındırılan veritabanı Haklar: Bilgilerinizi istediğiniz zaman sınırlayabilir, kurtarabilir ve silebilirsiniz. Haber bültenini almak istiyorum. Rakı dijo önce 4 yıl. Pepito'ya yanıtla. ignacio dijo önce 4 yıl. Yükleyemiyorum Sanırım makinem eski olduğu için xubuntu Bu yüzden mi olmalı? İgnacio için yanıt. Damien Amoedo dijo önce 4 yıl. Damian Amoedo için yanıt. Lopez'in kedisi dijo önce 4 yıl. El Gato López için yanıt. Osvaldo dijo önce 2 yıl, cesur tarayıcı indirmeleri. Osvaldo için yanıt. Ubuntu'da sudo, root veya başka bir kullanıcının şifresi nasıl değiştirilir?


Ubuntu'ya NFS yükleyin ve dosyalarınızı bu protokolle ağ üzerinden paylaşın.




Brave Browser ile bilgisayardan para kazanmak Android ve ios içinde var.

, time: 9:39





Gizliliğinizi korumayı amaçlayan tarayıcı Brave | Ubunlog


cesur tarayıcı indirmeleri

 · Cesur iddia aramaları izlenmez ve faaliyetler hiçbir iz bırakmaz. Yakın zamanda günlük sürücünüzün yerini almayacak, ancak kullanımı kesinlikle ilginç. 8. Cesur Senkronizasyon. Brave tarayıcı, platformlar arasında verileri senkronize etmek için e-postaya veya kullanıcı kimliğine güvenmek yerine, cüzdanınızla ilişkili Cesur Tarayıcı. Ad. AÇIKLAMA: Brave, reklamları ve izleyicileri engelleyerek daha güvenli ve daha hızlı gezinmenizi sağlayan ücretsiz ve açık kaynaklı bir tarayıcıdır. Brave, zararlı reklamları, izleme piksellerini ve çerezleri engeller ve siteleri HTTPS'ye yönlendirir Brave Navigator hakkında her şey: Brave Navigator, yalnızca beş yıllık varoluşunda bir izlenim bıraktı ve bir referans noktası oldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder