17 Temmuz 2022 Pazar

Android telefona youtube videoları nasıl indirilir

Android telefona youtube videoları nasıl indirilir

android telefona youtube videoları nasıl indirilir

20/07/ · İndir seçeneğine tıklayarak videonun inmesini pratik bir şekilde sağlayabilirsiniz. İndirdiğiniz video indirilenler klasöründe yer alacaktır. Bu alanda android telefona youtubeden video nasıl indirilir araştırması yapanlar hiçbir uygulama indirmeden doğrudan bu hizmeti veren siteler üzerinden de bu işlemi kolayca yapabilir. Videoyu ses Estimated Reading Time: 2 mins 04/12/ · Video bağlantısını tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırdıktan sonra, bu şekilde düzenleyin ve adresin youtube bölümünden önce SS ekleyin Video kalite seçenekleri yüklenince indirmek istediğiniz formatı seçin ve videoyu kaydedin ClipConverter ClipConverter ayrıca web tabanlı bir video indirme hizmetidir 09/01/ · Android Telefona YouTube’dan Video İndirme Android telefonunuzun internet tarayıcısına “Snaptube indir” yazın ve ilk çıkan sonuca tıklayın. Dosya indirildikten sonra telefonunuzun dosyalarından “Dowland” klasörünü seçin Dowland klasöründen Snaptube’a tıklayın ve karşınıza çıkan pencereden yükle seçeneğini blogger.comted Reading Time: 4 mins



Android YouTube Video İndirme Nasıl Yapılır - Tamindir



Popüler Aramalar: iPhone 8 Arka Cam Kapak DeğişimiiPhone 11 Ekran Değişimi. Telefona Youtube Video Nasıl İndirilir; Youtube dünyanın en fazla kullanılan video paylaşım programıdır ve hergün milyonlarca cep telefonu kullanıcısı tarafından ziyaret edilmektedir. Peki Youtube videolarını cep telefonuna nasıl İndirebilirim? Telefona Youtube Video Nasıl İndirilir; Dünyanın en popüler video paylaşım platformu Youtube, hergün milyonlarca kullanıcı tarafından ziyaret edilmektedir. Binlerce farklı video türünü içeren Youtube platformu üzerinden video izlemek ve indirmek mümkündür. Youtube, reklam tanıtımların atlanmasını istemediği için video indirmek istemiyor. Çünkü video her izlendiğinde reklam tanıtım döndürülür. Ancak, videoyu indirdiğinizde reklam tanıtımları izleyemez. Youtube Go herhangi bir video dokunduğunuzda, android telefona youtube videoları nasıl indirilir, size videoyu indirmek için seçenek sunar.


Video indirmeleri standart, yüksek veya düşük nitelikli indirme alternatifleri sunar. Mobil cihazınızda video izlemek dilersenizYoutube en sevdiğiniz video izleme kanallarından birisidir. Evlerimizde Youtube videolarını izlemek ya da WiFi var nerde bir sorun değildir, ancak mobil internet kotaları sebebiyle, açık havada veya gezilerde videoları izlemek için bir sorun olabilir. Bu yüzden çevrimdışı video izleme yöntemlerinden bahsediyoruz. Bu yöntemlerin en sağlıklı video indirme yöntemidir. Youtube, kullanıcıların yasal olarak kendi videolarını indirmelerine veya video sahibi tarafından izin verilirse bu videoları indirmelerine izin verir. Bu şekilde internet bağlantımız olmasa bile bu videoları izleyebiliriz.


Aynı zamanda, android telefona youtube videoları nasıl indirilir, mobil internet kota aşan zorluk önleyebilirsiniz, android telefona youtube videoları nasıl indirilir. Youtube videolarını masaüstü bilgisayarlarımıza indirmek için pek çok farklı alternatifimiz var; ancak mobil cihazlar söz konusu olduğunda seçeneklerimiz azalıyor. Bu yazıda, Android akıllı telefonlarınızda ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretisiz ve güvenilir Youtube video android telefona youtube videoları nasıl indirilir çözümleri hakkında konuşacağız. İlginizi Çekebilir: Xiaomi Poco F1 Ekran Sararması. Android cihazınızın internet tarayıcısını kullanarak ve herhangi bir uygulama yükleme uğraşmadan YouTube videoları indirebilirsiniz. Ayrıca 2 farklı hizmetten de yararlanabilirsiniz. Bu hizmetlerin ilki Savefrom. Net kullanıcıların 2 farklı yöntem kullanarak Youtube videolarını indirmesine izin verir.


Site açılınca aşağıdaki resimde işaretli alana az önce kopyalamış olduğunuz Youtube bağlantısını yapıştırın:. Bağlantıyı kopyaladıktan sonra kısa bir süre bekleyin, videonun kalite alternatifleri yüklenecektir. Video kalitesi alternatifleri yüklendikten sonra, videoyu android telefona youtube videoları nasıl indirilir ve kaydetmek istediğiniz formatı seçin:. Kullanmak için başka bir yol Savefrom. Net çok daha pratik. Bu yöntemden faydalanmak için aşağıda belirtilen adımları izleyin:. Video bağlantısını tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırdıktan sonra, bu şekilde düzenleyin ve adresin youtube bölümünden önce SS ekleyin. ClipConverter ayrıca web tabanlı bir video indirme hizmetidir. Kötü kısım, çok sayıda reklam içermesidir.


ClipConverter kullanırken en önemli android telefona youtube videoları nasıl indirilir, açılır reklam sayfalarını kapatmak ve hiçbir şeyi tıklamamaktır. Bu adımları izleyerek clipconverter aracılığıyla video indirebilirsiniz:, android telefona youtube videoları nasıl indirilir. Bununla beraber, bir uygulama yardımı ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Bağlantı adresini YouTube uygulamasından kopyalamak için. Video bağlantısını arama kutusuna yapıştırın. Bir mp4 bağlantısına dokunun ve basılı tutun. Ardından karşınıza gelen seçeneklerden indir bağlantısını seçin.


Dosya ismini dilediğiniz gibi değiştirerek kaydet seçeneğine dokunun. mp4 uzantısını değiştirmeyin. İndirme başlayacak. Video tamamen indirildikten sonra, indirilenler klasörüne kaydedilir. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Yorum gönder. Cep Hastanesi garanti harici tamirleri sağlayan bir akıllı telefon ve mobil cihazlar servisidir. Bizi diğer servislerden ayıran, İstanbul içinde sorunlarınıza en kısa sürede çözüm sunması, İstanbul dışı ise tek taraflı ücretsiz kargo ile ulaşılabilmesi ve müşterisini bütün tamir sürecinden haberdar etmesidir, android telefona youtube videoları nasıl indirilir. İstanbul dışından vereceğiniz siparişler için mobil cihazınızı PTT Kargo ile bize ücretsiz gönderebilirsiniz. Ücretsiz kargo için en yakın PTT kargo subesine gidip Cep Hastanesi müşterisi olduğunuzu beyan edin.


Mobil cihazınızın zarar görmeden bize ulaşması için ücretsiz airbox temin etmeyi unutmayın. Bu numara ile internet sitemizden, telefonunuzun hangi durumda olduğunu takip edebilirsiniz. Garanti harici tamirlerde 3 ay parça garantisidir. Örneğin tamir işleminde telefonunuzun kamerası değişmiş ise, bu parçanın 3 ay garantisi tarafımızdan size verilmektedir. Parçayla ilgili sorun yaşarsanız ücretsiz değişim yapılmaktadır. Cihazın onarımı bittikden sonra Havale veya Eft yöntemi ile iletişim sayfasında bulunan hesap bilgilerimiz üzerinden yapabilirsiniz. Gönderilerde lütfen aksesuar, Hafıza Kartı, Sim Kart, Kılıf vs. Taşıma sırasında cihazınıza herhangi bir zarar gelmemesi için lütfen özenli bir şekilde paketleyin.


Cihazın geri gönderilecek adresini, isim soyisim ve gsm numaranızı kargo içerisine not olarak ekleyiniz. Cihazınızı Ekran yada Cam değişimi işleminden sonra test edebilmemiz için üzerinde ekran kilidi olmamalıdır. Anasayfa Telefon Tamiri Telefona Youtube Video Nasıl İndirilir Telefona Youtube Video Nasıl İndirilir. Telefona Youtube Video Nasıl İndirilir İnternetsiz Cevrimdışı Video İzleme Mobil cihazınızda video izlemek dilersenizYoutube en sevdiğiniz video izleme kanallarından birisidir. Bu yazıda, Android akıllı telefonlarınızda ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretisiz ve güvenilir Youtube video indirme çözümleri hakkında konuşacağız İlginizi Çekebilir: Xiaomi Poco F1 Ekran Sararması Mobil İnternet Tarayıcınız Üzerinden YouTube Videolarını İndirme Android cihazınızın internet tarayıcısını kullanarak ve herhangi bir uygulama yükleme uğraşmadan YouTube videoları indirebilirsiniz.


net Savefrom. net sitesini ziyaret edin Site açılınca aşağıdaki resimde işaretli alana az önce kopyalamış olduğunuz Youtube bağlantısını yapıştırın: Bağlantıyı kopyaladıktan sonra kısa bir süre bekleyin, videonun kalite alternatifleri yüklenecektir. Video kalitesi alternatifleri yüklendikten sonra, videoyu indirmek ve kaydetmek istediğiniz formatı seçin: Kullanmak için başka bir yol Savefrom. YouTube Video Bağlantısını Kopyalayın. Kaydetmek istediğiniz videoyu bulun. Bu işlemi başarı ile tamamladıktan sonra şimdi ikinci kısma geçebiliriz. Uygulamayı yükleyin. Uygulamanın sağ alt köşesinde bulunan tarayıcı simgesine dokunun. Üst kısımdaki adres çubuğuna pickvideo. net yazın ve git seçeneğine dokunun. Web sitesi açıldıktan sonra YouTube seçeneğine dokunun.


Bir cevap yazın Cevabı iptal et E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Sıkça Sorulan Sorular. Cep Hastanesi hangi hizmetleri sunuyor? Cep Hastanesi hizmetlerini İstanbul dışından nasıl kullanabilirim? Telefonum ne kadar sürede tamir edilir? Ortalama servis süremiz iki iş günüdür. Dilerseniz bu süre için size yedek telefon verebiliriz. Telefonumu nasıl takip edebilirim? Ödemeyi ne zaman yapacağım? Cihaz gönderilirken nelere dikkat etmeliyim? Bu gönderiyi Instagram'da gör.




Youtube dan nasıl video indirilir? Programsız

, time: 2:04





Telefona Youtube Video Nasıl İndirilir | Cep Hastanesi


android telefona youtube videoları nasıl indirilir

Android tablete YouTube videosu indirme adımları. YouTube yayın platformundan istediğiniz videoyu Tubemae kullanarak Android tabletinize indirmek için, izlemeniz gereken adımlar ses: blogger.com indirilip Android'inize yüklendikten sonra uygulamayı açmalısınız. Şimdi, indirmek istediğiniz YouTube videosunu bulun 14/03/ · TubeMate, Android cihazınıza Youtube üzerinden video indirmenizi sağlayan bir uygulamadır. p çözünürlüğe kadar video indirmeye izin veren uygulama, sadece Youtube’dan değil, bir çok platformdan video indirebilir. Bu platformlar arasında DailyMotion, Facebook gibi seçeneklerde yer blogger.comted Reading Time: 4 mins 04/12/ · Video bağlantısını tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırdıktan sonra, bu şekilde düzenleyin ve adresin youtube bölümünden önce SS ekleyin Video kalite seçenekleri yüklenince indirmek istediğiniz formatı seçin ve videoyu kaydedin ClipConverter ClipConverter ayrıca web tabanlı bir video indirme hizmetidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder