17 Temmuz 2022 Pazar

Android için google earth indir

Android için google earth indir

android için google earth indir

IPGY, kullanıcılara en iyi uygulama Google Earth ve Google Earth uygulama için ücretsiz indirme hizmeti sunar. Sitemizden Google Earth uygulamasını seçip Uygulama, Android ve iOS cihazlarda kullanılabilir. Google Earth Pro masaüstü. PC, Mac veya Linux'ta gelişmiş araçlarla harita oluşturun. Hikayenizi Google Earth ile anlatın. Nehirleri korumak, öğrencilere ilham vermek ve doğdukları ülkeleri ziyaret etmek için Google Earth kullanan üç kişiyle tanışın Android Free Download için Google Earth. 5,0 (5) Uygulamalar, Travel & Local. App By: Google Inc. versiyon: Android için. Tarihinde güncellendi: Kas 10, Google's most ambitious projects, Google Earth hovering above the ground, air-to-date to see the sights. You can see images snapped on around the world face the satellite countries



Android için Google Earth - APK'yı İndir



Biz, web sitemiz geliştirmek, kişiselleştirilmiş reklamlar göstermek ve trafik çözümlemek için çerezler kullanırız. Daha fazla bilgi. Android Yaşam tarzı Eğitim Google Earth. İşletim sistemi: AndroidWindows. Android için google earth indir Eğitim. Resmi sayfa: Google Earth. Vikipedi: Google Earth. Google Earth, 3B teknolojisini kullanarak gezegenin yüzeyini görüntüleyen bir yazılımdır. Yazılım, manzaraları ve binaları görüntülemenize, şehir sokaklarında rota planlamanıza, android için google earth indir eşliğinde GPS navigasyonunu kullanmanıza, yolların tıkanıklığı hakkında bilgi bulmanıza olanak sağlar. Google Earth, gezegendeki olağanüstü yerlerin ilginç makalelerini ve fotoğraflarını görüntüler. Yazılım toplu taşıma yollarını ve yayalara, otomotiv uzmanlarına ve bisikletçilere yönelik haritaları içerir. Ayrıca Google Earth, megapolisleri ve mahallelerini veya caddelerini 3B olarak ayrıntılı olarak görüntülemenizi sağlar. İndirme başlamış, tarayıcınızın indirme penceresini kontrol edin.


Bazı sorunlar varsa, düğmeyi bir kez daha tıklayın, farklı indirme yöntemleri kullanıyoruz. Google Earth benzeri yazılımlar. Google Translate. Yazılım, fotoğraftan metin ve el yazısı veya sesli girişler tercüme etmesine izin verir. Duolingo, yabancı diller kolayca öğrenmek için konuşma becerileri geliştirmek için bir araçtır. Yazılım, çok sayıda dil öğrenmesine izin verir ve farklı öğrenme modları içerir. Wikipedia, dünyanın en büyük bilgi ansiklopedisini görüntülemek için resmi bir uygulamadır. Yazılım, makaleleri farklı dillerde okumanıza ve bulunan bilgileri diğer uygulamalarla paylaşmanıza olanak tanır.


Instagram, dünyanın en çok ziyaret edilen sosyal ağlarından biri kullanmak için tasarlanmıştır. Uygulama, android için google earth indir, fotoğraflarla etkili bir şekilde çalışmak için birçok efekt ve filtre içerir. Bussu, yabancı dil bilginiz geliştirmek veya öğrenmek için heyecan verici bir yoldur. Yazılım, başlangiç seviyesinden ileri seviyeye bir dil öğrenmek için farklı öğrenme yöntemleri kullanır. SoundHound, müzik besteleri tespit etmek için yararlı bir araçtır. Yazılım, melodi özü kayıt etmesine ve şarkı, albüm veya yazar adı tespit etmesine izin verir, android için google earth indir. Music Player. Music Player, popüler biçimler destekleyen basit bir müzik oynatıcıdır. Yazılım, güçlü ekolayzır içerir ve müzik dosyalarını hızlıca aramasına izin verir.


CPU-Z, aygıt durumu hakkında detaylı bilgi göstermek için tasarlanmıştır. Battery Doctor. Battery Doctor, aşırı miktarda enerji tüketimini korumak ve önlemek için tasarlanmıştır, bu da cihaz pilini uzun süre çalışma durumunda muhafaza etmenizi sağlar. Gizlilik Politikası. Kullanım Şartları. Dilini değiştirme. Krèyol ayisyen. Bahasa Indonesia. Ásụ̀sụ̀ Ìgbò. Basa Jawa. Te Reo Māori. Bahasa Melayu. Tiếng Việt. Èdè Yorùbá.




Google Earth Nasıl Yüklenir? (Android)

, time: 9:19





Android için Google Earth APK latest İndir


android için google earth indir

IPGY, kullanıcılara en iyi uygulama Google Earth ve Google Earth uygulama için ücretsiz indirme hizmeti sunar. Sitemizden Google Earth uygulamasını seçip Google Earth, 3B teknolojisinin desteğiyle gezegenin yüzeyini görüntüler. İndirme başlamış, tarayıcınızın indirme penceresini kontrol edin. Bazı sorunlar varsa, düğmeyi bir kez daha tıklayın, farklı indirme yöntemleri kullanıyoruz. Google Play üzerinden yükle. Google Earth için yorumlar. Google Earth benzeri Google Earth for Android indir - Google earth'ın android versiyonu. Google earth'ın android versiyonu. Bu program ile uydudan istediğiniz bir noktaya ulaşarak oranın uydu görünümünü yada harita bilgilerini bulabiliyorsunuz. Ayrıca şehirlerin yerden google tarafından çekilmiş resimlerine de ulaşabiliyorsunuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder